fijn ondershirt met korte mouwen die ik�

fijn ondershirt met korte mouwen die ik daarom ook onder een t shirt kan dragen. Top

Producten zijn prima

Producten zijn prima, maar vervelend dat ze net een storing hadden in het magazijn, waardoor mijn levering 6 dagen vertraging had. Is overmacht, dat begrijp ik maar dat het pas na dagen gemeld wordt, vind ik niet netjes voor een bedrijf die claimt: voor 15 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

Redelijk snel geleverd

Redelijk snel geleverd , niet zoals op site staat : volgende dag bezorgd �: zet die belofte er dan ook niet op !!! keurig verpakt

Wat ging er mis?

Wat ging er mis? Zag de mail 2+1 langs komen en dacht fijn om wat van mijn favoriete ondergoed bij te bestellen. Maar kon ze pas na lang zoeken vinden, normaal waren dit 2-packs maar nu stond dat er niet bij, dus niks besteld. Paar dagen later weer die mail, weer gekeken, nu stond er wel 2-packs bij. Maar mijn favoriete kleuren zwart en wit waren niet meer verkrijgbaar. Dan maar eens een singlet proberen, dat ging nog net, niet hetzelfde model in zwart en wit. En als derde maar beige onderbroekjes. Na 7 dagen eindelijk een mail om 19 uur dat het pakket eraan komt de volgende dag. Om 23 uur een mail met de tekst: Blij met de aankoop. Welke aankoop? Die komt morgen pas. En die was keurig op tijd. Bestelling ziet er keurig uit. Maar enige wrevel blijft hangen. Waarom moest het zolang duren. Waarom niet even melden, het gaat door omstandigheden wat langer duren. Waarom die review al sturen als je nog niks hebt ontvangen. Waarom uitverkochte items niet verwijderen uit de selectie. Jammer, mijn vorige bestelling ging perfect, alhoewel toen ook de kleur die ik wilde er niet in mijn maat was.

Tot op heden nog steeds niets ontvangen�

Tot op heden nog steeds niets ontvangen !!! Besteld op 25 september . Vandaag is het 2 oktober . Hoor z.s.m. van u . Groeten van Hannah Het pakket is enkele dagen later in goede orde ontvangen . Dank u !

Er was een internetstoring welke�

Er was een internetstoring welke vertraging van verzenden opleverde. Keurig ge�nformeerd, en een kleine week later de bestelling ontvangen. Prima afgehandeld dus, da�s te waarderen

Ze zitten perfect

Ze zitten perfect Bij bukken, geen bouwvakkersspleet

Net geen 5 sterren�

Net geen 5 sterren omdat de bestelling vertraagd was. Ik werd hiervan wel netjes op de hoogte gesteld, maar dat was pas na een paar dagen. Dat had iets sneller gekund. Verder super tevreden met mijn aankoop, in een mooie aanbieding.

Mooie badjas voor goede prijs

Mooie badjas voor goede prijs

Goede service en goede kwaliteit

Goede service en goede kwaliteit

2,5 week wacht ik al op bestelling en�

2,5 week wacht ik al op bestelling en wordt van kastje naar de muur gestuurd. En kunnen me geen duidelijk antwoord geven hoe het met de bestelling zit. Nooit weer hier bestellen! En heb bestelling nu geannuleerd.

Goede communicatie en snelle levering

Goede communicatie en snelle levering

Vaste keuze voor boxershorts

Ik koop al 10 jaar alleen nog boxershorts van Ten Cate. Ze zitten perfect en blijven door de elastaan zacht en goed in model. Voorheen kocht ik ook nog weleens pyjama's maar die zijn helaas uit het assortiment geschrapt. Verzending is naar huidige maatstaven traag (een week), maar dat is wat mij betreft geen bezwaar.

Prima service snel geleverd prima�

Prima service snel geleverd prima website

Mijn eerste bestelling kwam binnen een�

Mijn eerste bestelling kwam binnen een redelijke tijd inne . Direkt daarna nog een bestelling. Die is nog steeds niet binnen. Hoe lang geleden besteld ? Ik ga het niet uitzoeken. Maar het is al even geleden.

Ik wacht nog steeds op de levering van 2 badpakken

Ik wacht nog steeds op de levering van 2 badpakken die ik meer dan een week geleden heb besteld. Diverse telefoontjes en mailtjes en vage redenen als een storing in magazijn of zoiets. Tot nu toe erg ontevreden.

Nog steeds niks ontvangen

Nog steeds niks ontvangen. 1,5 week geleden een bestelling gedaan. Een mail gestuurd hierop kreeg ik te horen dat er een storing is. Na 1 week nog een keer gebeld met de klantenservice en deze vertelde dat het pakket eraan kwam. Maar nog steeds niks ontvangen.

Hele goede service

Altijd alles??????

Altijd alles ok�

Mooie spulletjes

Mooie spulletjes, erg blij mee. Het duurt wel lang voordat je het krijgt, in ieder geval niet zo snel als dat er aangegeven is.

Helaas veel vertraging en verzoek om�

Helaas veel vertraging en verzoek om evaluatie voordat het pakketje geleverd was.

Service en snelle levering

Service en snelle levering

Heerlijke hemden

Heerlijke hemden, ik koop vanaf nu geen andere meer. Wel lange tijd tot bezorging, net op moment dat ik een mailtje wilde sturen, kreeg ik een mailtje van Ten Cate dat er storing en vertraging was.

Naadloos ondergoed ben ik blij mee en�

Naadloos ondergoed ben ik blij mee en nu 2 plu 1 is de prijs nog erg hoog dus zal ik altijd aanbiedingen kopen want wanneer dat niet zo is staat de prijs kwaliteit niet in verhouding.

De levering van mijn bestelling was wat�

De levering van mijn bestelling was wat vertraagd maar op mijn mailtje werd snel en correct gereageerd. Dit bedrijf communiceert goed met haar klanten ??

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.