Goede site, trage verzending

Er staat voor een bepaalde tijd bestellen volgende dag in huis, dit klopt niet heb er 3 dagen op moeten wachten , zonder bikini's op vakantie

Vlugge levering

Vlugge levering

Besteld en alles snel in huis!

Besteld en alles snel in huis! Goed op de hoogte gehouden via de mail omtrent de bezorging en alles was netjes en stevig verpakt! Had verschillende items besteld voor maat en kleur keuze�hoe je kon terugsturen was ook duidelijk(instructie in je pakket)! En binnen een paar dagen mn geld terug op mn rekening! Was mn eerste bestelling maar zeker niet de laatste!

Mooi ondergoed!

Mooi ondergoed!

Zoals beloofd een snelle levering en dd�

Zoals beloofd een snelle levering en dd producten zijn top.

Keurig verpakt

Keurig verpakt, op tijd geleverd, prima product.

Snel geleverd en mooi verpakt!

Snel geleverd en mooi verpakt!

Dik tevreden over ten Cate!

Bestelling snel ontvangen. Ik had in 2 maten besteld zodat ik kon kiezen tussen beide maten. Retourneren verliep ook soepel. Verder vond ik de prijs kwaliteit verhouding ook prima.

Prachtig bikini�s voor de helft van de prijs.

In diverse winkels vielen de bikini�s nog buiten de sale, terwijl bij tencate alles al was afgeprijsd. (50%). Dat scheelt dan behoorlijk. Gelijk 2 bikini�s aangeschaft.

Badmode

Aanvulling gekocht op een bikini die ik al eerder gekocht had. Snelle levering. Goede kwaliteit

Snelle bezorging

Gewoon goed ! Snelle bezorging - mooie artikelen - heerlijke stof - goede pasvorm ??

Heel tevreden!!

Snelle levering. Heel tevreden over het geleverde product.

Gewoon dik tevreden

Snelle levering, mooie bikini in verschillende kleuren en modellen. Heb alles fijn kunnen passen thuis. En gratis retour. Super tevreden.

Mijn bestelling werd erg snel geleverd�

Mijn bestelling werd erg snel geleverd en ik ben erg blij met de bikini die ik bij ten Cate heb gekocht.

Correcte afhandeling.

Correcte afhandeling.

Very quick service

Very quick service

Prima badpak

Prima badpak, mooie kleur, mooi model!

Mooi product

Bestellen was makkelijk. De bestelling was snel in huis. Ik ben super blij met de mooie bikini. Hij past perfect en de materialen zijn mooi.

Multiway badpak is geniaal

De multiway badpak gekocht aan de helft van de prijs. Is echt een leuke badpak, weet nog niet hoe het is in water. Ik zou er wel niet de volle prijs voor betalen, het wit van de Padding steekt hard af tegen de kleur aan de buitenkant, maar dat zie je dan ook niet. Voor de rest supersnelle verzending. Ben er heel blij mee!

makkelijk bestel proces en snelle�

makkelijk bestel proces en snelle verzending. Daarnaast prachtige items van kwaliteitsmateriaal en fijne ontwerpen!

Heel snelle verzending (dag erna al�

Heel snelle verzending (dag erna al geleverd). De beste onderbroeken volgens onze dochter van 11j (draagt al jaren Ten Cate).

Mooie kwalitatieve bikini�s

Snelle levering - goede kwaliteit - fijne pasvorm

Mooie bikini

Mooie bikini, goede kwaliteit. Dikke stof en goede pasvorm.

Ik ben erg ontevreden over PostNL

Ik ben erg ontevreden over PostNL. En vind het dus jammer dat u het pakketje door PostNL laat bezorgen.

Goede pasvorm en kwaliteit van de�

Goede pasvorm en kwaliteit van de materialen ook goed. Verpakking zou van mij wil in karton kunnen in plaats van de plastic verpakking.

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.