Gewoon prima

Gewoon prima. Duidelijke communicatie omtrent levering, zoals je mag verwachten

Mooie producten

Mooie producten, snelle levering en retourproces is ook goed geregeld.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Super pasvorm

Super pasvorm, kleurvast en heeft 3 weken Italie, zon, strand, zee en glijbanen goed doorstaan!

Juiste artikel goede pasvorm keurig�

Juiste artikel goede pasvorm keurig geleverd

Vlotte service

Vlotte service Degelijk, mooi en comfortabel product.

Komt belofte niet na.

Wanneer de website vermeldt �voor 15.00 uur besteld, morgen in huis�, dan is het buitengewoon teleurstellend wanneer dit een lege belofte blijkt te zijn! Deze vermelding bepaalde mijn keuze voor deze firma maar dat hebben ze dus niet verdiend!

Geen retourlabel bijvoegen is de nieuwe�

Geen retourlabel bijvoegen is de nieuwe trend. Echt zo�n slechte service

Ik ben niet verwonderd dat je een goed�

Ik ben niet verwonderd dat je een goed product levert. Het is toch maar logisch dat je niet met rommel op de markt komt. De tijd zal uitwijzen of de kwaliteit blijft. Nog enkel de prijs mag zeker niet stijgen.

Snelle levering.

Snelle levering.

Tweka badpak, top

Draag al jaren de tweka badpakken voor aquarobic. Bevallen uitstekend.

Retour

Eigenlijk was de ervaring met Ten Cate zeer positief. Snelle levering en mooie producten. Maar ik heb 2 weken geleden iets retour gestuurd en tot op heden heb ik nog geen geld terug ontvangen. Dat valt me een beetje tegen�..,

Fijne leverancier

Bestellingen 3x top! Snel makkelijk en transparant. Morgen even kijken hoe dag met een retour gaat. Mooi materiaal. Alleen jammer dat ik op mijn mail tav het retourneren van een broekje met een klacht niets terug heb gehoord waardoor ik genoodzaakt was de derde bestelling te plaatsen met extra verzendkosten. Verder top!

Goed product

Netjes verpakt, goed produkt, heldere website, aandacht voor milieu in verpakking en productie.

Snelle levering, goed verpakt, mooi product (bikini).

Prima ervaring

Prima ervaring

Deel van mijn bestelling retour gedaan

Deel van mijn bestelling retour gedaan. Volgens PostNL is het wel aangekomen terug in de winkel. Geen bevestiging gekregen van jullie dat t weer terug is. Nu ben ik te laat met betalen bij afterpay. Gemaild maar krijg standaard mail dat jullie over zijn gegaan naar nieuwe systeem en dat het wat langer duurt. Niet netjes!!! Ik ben op vakantie dus kan niet bellen. Gevraagd of jullie bij afterpay/Riverty het willen omzetten wat ik nu daadwerkelijk moet betalen! Erg slechte service. Nooit meer!

Fijne shop ervaring online

Duidelijke website Snelle levering. Product voldoet aan de verwachting en mooie kwaliteit.

Geen enkel postbedrijf wil een retour�

Geen enkel postbedrijf wil een retour aanvaarden met jullie retourlabel.

Geen reactie mail na retour jurkje.

Strandjurkje terug gestuurd,te groot. Vervolgens krijg ik geen feedback ontvangst retour plus terugbetaling.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit

Snelle levering. Zorgvuldig verpakt. Het bestelde broekje was niet helemaal mijn model dus ander model besteld. Duidelijke instructies over hoe te retourneren. Erg mooi product en mooie kwaliteit.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering. Super tevreden

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.