Foto's artikel waren duidelijk

Foto's artikel waren duidelijk! Fijn dat de maat van de bikini slip en biki top appart doorgegeven konden worden. Daardoor klopte mijn verwachtingen! Snelle levering!

Cadeautje

Goede service. Leuk pakketje. Leek wel een cadeautje.

Goede kwaliteit en degelijk draagcomfort!

Top kwaliteit en zijn aangenaam bij het dragen!!

I love this bikini

I like the fit

Kwaliteitsvolle producten en bedrijf

Perfect verpakt uitstekende aat en kwaliteit die ik reeds kende en snelle levering

Vlugge levering en zeer goede kwaliteit

Vlugge levering

Mooi en goede kwaliteit

Verzending duurt een paar dagen, maar hele mooie items en goede kwaliteit.

Prima mooi badpak

Prima mooi badpak, zit goed en blijft goed zitten tijdens het zwemmen. Snelle levering.

Producten van uitstekende kwaliteit

Producten van uitstekende kwaliteit

bestelling was netjes bezorgd door de�

bestelling was netjes bezorgd door de bezorger en alles was netjes verpakt

Slecht begin, goed hersteld

Het artikel was in eerste instantie fout verzonden, ik heb er nogal achteraan moeten zitten. Wat wel positief was: ik werd op een bepaald moment gebeld, met uitleg en excuses, en daarna kwam het al snel goed.

Prima levering

Prima levering

Snelle levering en super product

Snelle levering en super product

Onjuist adres doorgegeven aan PostNL.

Onjuist adres doorgegeven aan PostNL. Teruggestuurd naar afzender door PostNL Bestelling opnieuw plaatsen niet mogelijk door mij omdat het geretourneerde artikel het laatste artikel was in mijn maat. Besluit : geen goede service !

Alles goed geregeld.

Alles goed geregeld. Alleen geen retourticket.

Nadat eerst de verkeerde artikelen�

Nadat eerst de verkeerde artikelen waren geleverd is dit, na contact met de klantenservice, prima en snel opgelost.

Ik heb mijn pakketje nog steeds niet�

Ik heb mijn pakketje nog steeds niet ontvangen. Op site staat de volgende dag in huis. Besteld do voor 15.00 uur 13 juli en het is nu di 18 juli rond 10 uur.

Heel tevreden.

Heel tevreden.

Snelle levering en afhandeling�

Snelle levering en afhandeling terugbetaling bij retour zenden van een artikel. Producten worden degelijk verpakt.

Mooi ondergoed waarin geen labels�

Mooi ondergoed waarin geen labels zitten die kriebelen en daardoor los moet tornen of knippen.

Ik ben erg tevreden over de bikini van�

Ik ben erg tevreden over de bikini van het eigen merk. Goede pasvorm en de stukken zijn los te verkrijgen en te combineren. Bovendien is mijn bestelling snel binnen gekomen.

Proces niet klantvriendelijk ingericht

Bestelling kwam niet aan. Toen ik na anderhalve week belde, bleek dat dit kwam omdat ze met een nieuw systeem werkte. Kan gebeuren. Helaas was het artikel inmiddels uitverkocht. Het alternatief dat ik vond moest ik zelf opnieuw bestellen.�Dat kon bij nader inzien niet door de afdeling sales gedaan worden. De dame die ik aan de lijn had was erg vriendelijk en vond dit ook niet klantvriendelijk.

Al eerder besteld.

Al eerder besteld. Heel fijne slips, mooie pasvorm, tekenen niet af onder de bovenkleding

levering

Jullie omschrijven een online bestelling als: voor zo laat besteld volgende werkdag geleverd. Echter klopt dit niet. Indien iets niet dringend is, is dat natuurlijk helemaal niet erg. Maar als je erop wilt kunnen rekenen, klopt deze info dus niet.

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.