Fijne actie 2+1

Fijne actie 2+1, snelle levering.

Snel bezorgd mooie pasvorm

Snel bezorgd mooie pasvorm

Levering was een paar dagen verlaat

Levering was een paar dagen verlaat Maar mooie kwaliteit

Slechte service! Ik heb voor 75 euro besteld en nog�

Ik heb voor 75 euro besteld en nog steeds niets ontvangen!! Wel een mail van jullie klantenservice met daarin de mededeling dat jullie �n een storing �n de hoeveelheid bestellingen niet aan kunnen. Het kon wel een week langer duren. Nu 30/9 krijg ik op mijn vraag hoe het zit het antwoord dat ik bij de buren moet gaan vragen. Ik vind dit slechte service. Hoe nu verder??

De secret slips besteld.

De secret slips besteld. Zit altijd perfect, zoals slips horen te zitten. Als je deze slips eenmaal hebt, wil je nooit meer wat anders aan! Complimenten!!

geen informatie en maar wachten.

geen informatie en maar wachten.

geen informatie en ontvangst zelfsna�

geen informatie en ontvangst zelfsna 4dagen of langer niet.

niet geleverd

Verlaat geleverd 22e besteld en wel verzoek voor review maar pakket niet geleverd. Iets later geleverd met uitleg, netjes opgelost!

Hoe kan ik m'n bestelling beoordelen�

Hoe kan ik m'n bestelling beoordelen zonder dat het geleverd is. Daarnaast heb ik zelf na 5 dagen contact opgenomen met de klantenservice omdat ik nog niks van mijn bestelling/levering had gehoord.

voor uw zakelijk enthousiasme.

voor uw zakelijk enthousiasme. snelheid bij het beantwoorden van e-mails prijzen en kortingen

Gewoon netjes bezorgd zoals in de mail�

Gewoon netjes bezorgd zoals in de mail werd aangegeven.

Nog niks van mijn bestelling gehoord 22�

Nog niks van mijn bestelling gehoord 22 september

Communicatie ivm leveringstijd.

Communicatie ivm leveringstijd.

Slecht er wordt niet netjes met de�

Slecht er wordt niet netjes met de klant ingegaan nu gekochte spullen nog niet binnen wordt er moe van

slechte service

na meer dan een week nog steeds geen bestelling ontvangen we wachten nog steeds....duurt wel lang

Snel en effici�nt beantwoord

Snel en effici�nt beantwoord

Voordat het artikel bezorgd wordt ben je 1 week verder!!�

Alleen duurde het bezorgen niet zoals op de site staat, de volgende dag bezorgd! Het werd pas 1 week later bezorgd!

Na een week nog niets ontvangen.Geen�

Na een week nog niets ontvangen.Geen informatie waarom nog niet geleverd. Zelf moeten reageren via klantendienst Direct antwoord gekregen, Hoop vlug te ontvangen. Ondertussen alles netjes ontvangen??

Snelle en perfecte bezorging

Snelle en perfecte bezorging

Het product is wegens een storing nog�

Het product was wegens een storing vertraagd, daar een mail over gehad. Maar uiteindelijk gewoon goed geleverd!

Goede kwaliteit en snel geleverd

Goede producten en snelle levering

Goede producten en snelle levering

Snel en alles ok!

Snel en alles ok!

Ik heb helaas nog niks ontvangen

Ik heb helaas nog niks ontvangen

Niet ontvangen

Ik heb het nog niet ontvangen

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.