Verkeerde artikel

Verkeerde artikel geleverd besteld zonder gulp,geleverd met en hele andere pasvorm.

Weken geleden een bikini besteld

Weken geleden een bikini besteld, krijg ik het bikini broekje opgestuurd, bovenstuk nooit geleverd en ook niet meer op voorraad. Waardeloos. Heb broek teruggestuurd.

Mooi en goede kwaliteit

Mooi en goede kwaliteit. Snelle service! Zeer blij met mijn aankopen!

Heb een mooi badpak gekocht

Heb een mooi badpak gekocht . De maat is prima, het kleed mooi af. Heb ook een ander badpak van TenCate. Ik ben er blij mee.

Precies de hemdjes die we beoogden.

Precies de hemdjes die we beoogden. Snel bezorgd.

envoi tr�s rapide

envoi tr�s rapide, marchandise de tr�s bonne qualit�

Mooie kwaliteit badkleding

Mooie kwaliteit badkleding. Overzichtelijke website en snelle levering.

slip na eerste keer dragen kapot

slip na eerste keer dragen kapot. Andere slip; het was mij absoluut niet duidelijk dat de achterkant helemaal van kant was en ook nog met een naad tussen je billen. Dus niet echt heel blij met alles.

De bestelling was keurig op tijd en�

De bestelling was keurig op tijd en netjes bezorgd.

Snelle verzending

Snelle verzending

Direct geld terug.

Aan Ten Cate lag het niet, ik wist niet welke maat hemden ik moest bestellen. Ik bestelde een verkeerde maat en zond die per omgaande kosteloos retour. Binnen enkele dagen kreeg ik het bedrag dat ik had betaald terug op mijn rekening.

Korrekt en behulpzaam met informatie en�

Korrekt en behulpzaam met informatie en mijn bestelling is "pico bello" en binnen tijdschema aangeleverd.

Snelle levering. Perfect zittende slips, prachtige kleuren en ik ga er meer bestellen.

Mooie pasvorm

Mooie pasvorm, levering duurde wat langer maar dat werd goed aangegeven

Fijne en mooie collectie en snel bezorgd

Fijne en mooie collectie en snel bezorgd

Snelle levering, niets op aan te merken. Mooi product! Geheel tevreden!

Mooi passende slip

Ik wist wat de kwaliteit is omdat ik er al heb. Deze besteld als extra voorraad

Top kwaliteit

Top kwaliteit

Mooi en snel geleverd kwaliteit is nog�

Mooi en snel geleverd kwaliteit is nog iets te vroeg om daar over te oordelen maar het lijkt mij goed

Mooie badmode.Snelle en nette bezorging

Mooie badmode.Snelle en nette bezorging

Bij Post NL durft het wel eens mis�

Bij Post NL durft het wel eens mis lopen, maar geweldig verder geholpen door de medewerkers van tenCate

Snelle en correcte levering!

Snelle en correcte levering!

Snelle levering en fijne zwarte�

Snelle levering en fijne zwarte t-shirts, prima om ook gewoon als bovenkleding te dragen.

Na meer dan een week nog steeds niets�

Na meer dan een week nog steeds niets ontvangen en ook geen reactie meer op e-mails.

Snel

Snel, netjes geleverd, helaas te groot, nu retour. Dat gaat makkelijk.

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.