Het is een prachtig badpak

Het is een prachtig badpak. Het enige wat ik jammer vind is dat je geen cupmaat kan kiezen. Nu zit het badpak om de billen perfect en is het aan de bovenkant te ruim (ben een model peer). Had achteraf misschien toch een maat kleiner moeten nemen.

Snelle levering,keurig verpakt,net een�

Snelle levering,keurig verpakt,net een kadootje!bestel absoluut weer!!

Goede&snelle verzending

Goede, snelle verzending

De medewerkers aan de telefoon�

De medewerkers aan de telefoon verdienen een 10. Begripvol, behulpzaam en geduldig. Een technisch probleem werd onmiddellijk aan de juiste afdeling doorgegeven en in de loop van de dag opgelost. Ook de marketing actie was niet duidelijk gecommuniceerd maar daar was ook een oplossing voor!

Snel geleverd prima kwaliteit

Snel geleverd prima kwaliteit

Prima service Snelle bezorging

Goede service!

Goede service!

Snelle levering en producten zijn weer�

Snelle levering en producten zijn weer super! Erg blij mee

Badpak voldeed niet

Badpak voldeed niet. Buste is veel te groot.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering!

Snelle levering, verpakking eco friendly.

Snel en correct.

Snel en correct.

Kan nog niet echt iets zeggen

Kan nog niet echt iets zeggen, heb het badpak nog niet aangehad, maar de levering was goed.

Het is vertrouwd.en goede service.

Het is vertrouwd.en goede service. En ik weet mijn maat dus perfect

na 1 dag gat in kant

dure onderbroek, na 1 dag dragen gat in het kant.

Snelle levering. Mooie boxers.

Snelle verzending en prima artikel.

Snelle verzending en prima artikel.

Betrouwbaar en snel

Je wordt goed ge�nformeerd over je bestelling en de levering daarvan. Afspraken komen ze na en de bestelling wordt goed verpakt en snel geleverd.

Ik vond die hemdjes met geplakte�

Ik vond die hemdjes met geplakte zoompjes waardeloos, die ik eerst had waren veel beter. Veranderen is niet altijd beter!! Ik heb ze ook terug gestuurd.

Mooie bikini

Mooie bikini. Leuke kleur en goede pasvorm. Snel verstuurd en prima communicatie!

Mooi badpak

Mooi badpak; degelijke stof, voelt stevig aan. De bh cups worden groter naarmate badpak maat groter is; dit itt tot veel andere merken. Lijkt nog ouderwetse kwaliteit.Nog niet mee gezwommen maar alle vertrouwen in

Goede kwaliteit boxershorts

Goede kwaliteit boxershorts, ruime keuze en in 2/3 dagen bezorgd.

Ik had een bikini besteld

Ik had een bikini besteld. Het was de eerste keer. Alles verliep perfect. Ik heb alleen een te kleine maat besteld van het bovenstuk. Ik vond bij het bestellen geen matentabel. Dit was jammer. Anders had ik waarschijnlijk de juiste maat besteld.

Bestelling tjidig en correct ontvangen.

Bestelling tjidig en correct ontvangen.

Snelle verzending, fijn retourbeleid

Snelle verzending en geen gedoe over retouren.

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.