Snelle verzending,

Snelle verzending,

goed en snel geleverd tegen acceptabele�

goed en snel geleverd tegen acceptabele prijs

Snelle levering, top!

Mooi badpak, snelle levering!

Erg jammer en slecht voor het milieu�

Erg jammer en slecht voor het milieu dat de doos, waar de 5 slipjes in zaten, veel te groot was. Ze hadden in een envelop gepast.

Perfect!

Mooie website; veel keuze. Verschillende broekjes en topjes bij de bikini�s . Erg handig!

Snelle service en een top product

Snelle service en een top product

Goed produkt

Goed produkt, snelle levering, super kwaliteit en pasvorm

Snelle levering en makkelijk met betalen

Snelle levering en makkelijk met betalen

Snelle levering, zorgvuldig verpakt, duidelijke retourbon, mooi produkt van fijn materiaal. Prijs kwaliteit klopt helemaal!

Levering verkeerd

Bestelling was verkeerd geleverd: verkeerde maat, verkeerde kleur verkeerde model. Retournering verliep wel vlot.

Zoals altijd weer top mooie kwaliteit�

Zoals altijd weer top mooie kwaliteit pasvorm perfect TCW echt mijn merk toch een vlotte bikini maar doordat het broekje met omslag hoger is en al mijn littekens op mijn buik eronder vallen. Voor mij weer een super zomer met deze bikini en snelle levering ik ven weer blij

Snelle service en product zoals�

Snelle service en product zoals beschreven en afgebeeld. Fijn!

Goede kwaliteit nachtkleding

Goede kwaliteit nachtkleding

Zeer tevreden over mijn twee TC beach bikini's

Snelle en nette levering van mijn twee bestelde bikini's. En tja, ik ben enorm fan van deze TC beach (voorheen TC Wow) bikini's. Geweldige pasvorm en goede materialen die lang mooi blijven en waar ik meerdere jaren plezier van heb. Ik denk dat ik er de afgelopen jaren wel al 8 gekocht heb. Ieder jaar bestel ik twee nieuwe. Dus dit zijn nummer 9 en 10. ??

Mooi badpak

Mooi badpak. Snelle levering.

goed en snel beter kan niet

goed en snel beter kan niet

Snelle levering mooie kwaliteit

Snelle levering mooie kwaliteit

heel snelle levering

heel snelle levering, en goede kwaliteit kleding.

Snelle levering, mooi product. Alleen het retour label zat niet in de doos, maar deze was niet nodig omdat ik het product heb gehouden.

Prachtige badkleding en goede service!

Prachtige badkleding en goede service!

Snelle service. Goed passend product, goede kwaliteit.

Kwaliteit is gewoon goed klein punt van�

Kwaliteit is gewoon goed klein punt van aandacht is maatvoering komt niet altijd overeen met werkelijkheid

Alles is vlot verlopen en heb mijn�

Alles is vlot verlopen en heb mijn bestelling netjes aangekregen.

Prima produkt

Prima produkt, goed verpakt, alles goed verzorgd. Maar toch retour omdat hemd mij niet goed zat en te lang was.

De producten zijn helemaal goed

De producten zijn helemaal goed, alleen heb ik geen bericht gekregen wanneer het verzonden werd. Zodoende wist ik niet dat het pakketje bij de buren was. Dat vond ik minder.

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.