Snelle verzending en goede kwaliteit�

Snelle verzending en goede kwaliteit van de artikelen

Erg goed

Het bestellen bij Ten Cate heb ik als zeer positief ervaren . Goede kwaliteit producten.

bestelling 29 maart voor 15.00 uur�

bestelling 29 maart voor 15.00 uur besteld zou volgens de site de volgende wekdag geleverd worden, het is nu 3 april en bestelling (1303080790) nog steeds niet ontvangen, herhaaldelijk gebeld en gemaild maar geen reactie ontvangen, aangezien ik met vakantie ga ben ik na 5 april niet meer aanwezig om de zending in ontvangst te nemen, graag vandaag versturen anders graag mijn geld terug boeken, ik heb met ideal betaald

Goede en snelle service

Goede en snelle service, perfect naadloos ondergoed

Snel geleverd en zit heerlijk

Snel geleverd en zit heerlijk

Snel geleverd. Goede pasvorm en kwaliteit. Wel jammer dat het in een te grote doos geleverd wordt terwijl het in een brievenbuspakje had gekund.

Beste koop

Alles ging snel en de boxershorts zitten als gegoten en zijn van prima kwaliteit.

Prijs kwaliteit verhouding is top!

Je betaalt wat meer maar kwaliteit, pasvorm en levensduur zijn het zeker waard.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering

Mijn bestelling kwam heel snel binnen�

Mijn bestelling kwam heel snel binnen en de kwaliteit is uitstekend. Het enige nadeel was de in verhouding erg grote verpakking.

Prima spullen

Prima spullen, goed kwaliteit, snelle service,

Snelle levering en heel tevreden over de producten

Produkten vielen niet tegen!!

Produkten vielen niet tegen!!

Heerlijke slips, service wat minder

Heerlijke slips. Jammer gemiste kans, toen ik beroep deed op de service gevoeligheid van het bedrijf omdat ik mijn slips 1 dag voor de uitverkoop gekocht had tegen de volledige prijs werd er niet meebewogen. Was niet verplicht maar toch een mooie kans gemist om jezelf te promoten.

Waarom Omdat ten cate gewoon super is Goede kwaliteit Perfecte pasvorm

Ngoede waara mijn eerste bestelling word ik nu�

Na mijn eerste bestelling word ik nu achtervolgd door reclames van Ten Cate en daar zit ik niet op te wachten. De laatste was nogal aggressief Een reden om nog eens goed na te denken of ik nog een bestelling zal plaatsen. Goede waar behoeft niet deze reclame.

Ik wil graag mijn bestelling retour�

Ik wil graag mijn bestelling retour sturen maar ze werd geen retoursticker toegevoegd. Ik stuur na al 1 week mails naar de klantendienst met de vraag mij een terugstuurticket te bezorgen maar ik krijg gewoon geen reactie.

prima! Goede ervaring.

Snelle levering. Helaas was het model niet voor mij geschikt, kosteloos retour

makkelijk bestellen

makkelijk bestellen, snelle levering en goedkoper als in de winkel

Super goed.

Ten eerste een geweldige kwaliteit, en bovendien een goede service. Echt heel blij mee.

Snelle levering, heel blij met item!

Goed contact met de klantenservice i.v.m. mijn bestelling

Uitstekend contact met de klantenservice i.v.m bestelprobleem op telefoon. Snel opgelost!

Ik gebruik het ondergoed van ten Cate�

Ik gebruik het ondergoed van ten Cate al jaren.En ik vind dat je het snel in huis hebt.

Makkelijk en snel

Makkelijke website, snel gevonden wat ik zocht, snel besteld en snel geleverd.

Prima kwaliteit ondergoed.

Prima kwaliteit ondergoed voor een redelijke prijs.

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.