secrets, the best

snelle levering, betrouwbaar en de fijnste lingerie uit de serie secrets

Goede onderbroeken, snelle levering

Snelle levering, producten als omschreven.

Goede keuze en snelle bezorging

Goede keuze en snelle bezorging

Snel bezorgd

Snel bezorgd. mooie spullen. te krap hemdje retour en dat ging prima. vlot het geld retour. voor herhaling vatbaar

Snel geleverd goede pasvorm!

Snel geleverd goede pasvorm!

Netjes verpakt en snelle levering.

Netjes verpakt en snelle levering.

Duurzamer alternatief

Beste mensen, tegelijkertijd met deze bestelling ook duurzame slips besteld bij Bamboe Basics. Deze zitten erg comfortabel, glad onder mijn kleding en zijn duurzamer gefabriceerd. Voortaan geef ik de voorkeur aan hen.

Goede ervaring!

Snelle service, goede kwaliteit.

Keurig ingepakt inclusief retour bon

Keurig ingepakt inclusief retour bon

Zeer tevreden met mijn aankoop

Snel geleverd, mooi verpakt, goede kwaliteit

Snelle levering, prima product

Goede waar

Goede waar, snelle service

Keurig op tijd en verzorgd.

Keurig op tijd, keurig verzorgd.

Een goede en snelle service

Een goede en snelle service

Snelle levering en zeer goede service

Snelle levering en zeer goede service

Zeer goede pasvorm.

Zeer goede pasvorm. Wel spijtig dat de zwarte kleur zo fel afgeeft

Verkeerde artikel ontvangen

Verkeerde artikel ontvangen. Gebeld met klantenservice, ze zouden het juiste artikel alsnog opsturen. Na een week nog niets ontvangen!

Een hele leuke Valentijn-aktie

Een hele leuke Valentijn-aktie! Ik heb de keuze gemaakt, besteld en volgende dag ontvangen!

Top boxershort

Ik ben er heel blij mee.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede service. Daarnaast ben ik heel tevreden over de kwaliteit.

Netjes en vlot de bestelling gekregen.

Netjes en vlot de bestelling gekregen.

Korte levertijd en super leuke�

Korte levertijd en super leuke verpakking.

Perfecte levering, mindere verpakking

Eigenlijk heb ik enkel een opmerking over de verpakking. In de zeer luxe en verzorgde verpakking zitten magneten voor de sluiting. Vanuit een duurzaam standpunt zou het beter zijn om voor een velcro oplossing te gaan. Als de verpakking bij het oudpapier beland geeft zo'n magneet problemen bij de verwerking.

Vlotte levering.

Vlotte levering. Mooi product.

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.