Goede snelle levering. Goed product

Goede kwaliteit en blijft ook lang�

Goede kwaliteit en blijft ook lang mooi. Blij mee. Snel geleverd!

Fijn product

Fijn product

Fijne spullen en goede afhandeling

De twee nachthemden die ik bestelde zitten heel fijn, want de stof voelt prettig en de pasvorm is precies goed. Verder stuurde ik twee items retour en de afwikkeling daarvan is vlot verlopen. Het was mijn eerste aankoop bij Ten Cate, en het is al met al heel goed bevallen.

Jammer dat ik geen mail heb ontvangen�

Jammer dat ik geen mail heb ontvangen waar en wanneer ik mijn bestelling kon ophalen. Heb zelf moeten mailen om te vragen waar mijn bestelling blijft. Verder ben ik heel blij met de broekjes. Gebruik alleen deze broekje al zo'n 20 jaar. Zijn wel prijzig maar ze gaan heel lang mee en je ziet geen randen in een strakke broek.

Voor de 1e keer besteld

Voor de 1e keer besteld, omdat er stond v��r 15.00 uur besteld volgende werkdag geleverd. Helaas nog niets ontvangen en net gebeld, maar de aardige dame aan de telefoon kon mij ook niet verder helpen en zal ik moeten afwachten wanneer het dan wel wordt geleverd. Stond post.nl ineens voor de deur en gelukkig was ik thuis, want totaal geen track & trace gehad. Wel slechte zaak, omdat je gewoon niet weet wanneer de bestelling komt en bellen hielp ook niet, want de dame kon het ook niet zeggen aan de telefoon.

Prima !

Duidelijke website en correcte afhandeling van de bestelling. Donderdagavond besteld; zaterdagmorgen ontvangen.

Snelle levering Netjes verpakt Mooi produkt

Fijne site

Super fijn en makkelijk om te bestellen, en zoals beloofd word je bestelling ook netjes de volgende dag geleverd! Altijd tevreden over tenCate ondergoed, mooie en goede kwaliteit!

Goede kwaliteit en snelle verzending.

Goede kwaliteit en snelle verzending.

Snelle levering. Prima produkt

Snelle verzending, verminderde kwaliteit

Snelle verzending, alleen viel de kwaliteit van de slips me tegen. Ik koop de bikinislips al jaren, maar er is iets veranderd in de kwaliteit. De ��n na de ander scheurt bij een naad bij het kruis. Hopelijk blijft de rest goed.

De kwaliteit van het product en de mooie uitstraling. Vlotte levering.

2 broekjes waren naden los

2 broekjes waren naden los. Jammer.

Het is een hele fijne slip

Het is een hele fijne slip

Het artikel was er vlug

Het artikel was er vlug, de hemdjes zijn warm na een dag ruik je niet naar zweet , zoals bij de goedkoperen

Prima service!

Prima service!

Snelle levering 1e levering te kleine maat besteld Direct andere maat besteld w dagen later in huis

Het is mooi kwaliteit en het zit lekker

Het is mooi kwaliteit en het zit lekker

Fijne producten

Fijne producten, snelle en correcte levering. Alles naar wens ;)

Snelle levering. Goed geinformeerd.

Goede pasvorm

Snelle verzending, goede pasvorm.

Geleverd zoals beloofd en het zit�

Geleverd zoals beloofd en het zit heerlijk.

Prima product

Prima product, goed verpakt en snel bezorgd

Kwaliteit en duurzaam

Prima levering goede pasvorm van basic shirt en boxershort

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.