Heel goede pasvorm

Heel goede pasvorm , ik beveel iedereen aan deze corrigerende schorts, jammer alleen dat ze niet meer in zwart zijn verkrijgbaar

Prachtig product

Prachtig product. Prachtig verpakt.

Zeer snelle levering en prima kwaliteit�

Zeer snelle levering en prima kwaliteit long shirts

past goed en zit lekker

past goed en zit lekker, 'smaakt' naar meer

Snelle levering en ondergoed zit als�

Snelle levering en ondergoed zit als gegoten. Enige minpunt= geen track&trace ontvangen.

kwaliteit en snelle levering

kwaliteit en snelle levering

Goed ondergoed en mooi verpakt met een persoonlijke en met de hand geschreven wens. Super.

Prima verzorgde levering

Prima verzorgde levering, dit zou sneller moeten kunnen.

Goede kwaliteit

De boxershort is groter/ hoger als vermeld staat. Helaas stuur Ik kom ze terug, maar nog altijd de beste kwaliteit boxershorts.

Prima hemd enige nadeel een beetje�

Prima hemd enige nadeel een beetje lang. Maar dat zal waarschijnlijk komen doordat ik maat 1.65 ben

Prima materiaal

Prima materiaal, goede pasvorm en probleemloze levering.

De bestelling ging vlot en de levering�

De bestelling ging vlot en de levering ook. Het artikel is zoals omschreven.

Vind de kwaliteit van de Shorts super�

Vind de kwaliteit van de Shorts super ??en weet uit ervaring dat de pijpjes mooi blijven zitten en niet omhoog kruipen.

Ten Cate heeft mooi natuurlijk�

Ten Cate heeft mooi natuurlijk ondergoed met nog een badstof kruisje. Heb voor mijn dochter en later mijn kleinkinderen altijd Ten Cate ondergoed gekocht.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, helaas iets te groot. Goede retour regeling

Netjes en goed verzonden en snel

Netjes en goed verzonden en snel. Zeer goede kwaliteit.

Pyama

Pyama van goede kwaliteit

Fijne Thermo shirts

Fijne Thermo shirts

Sterk

Snelle levering. Goede, mooie en degelijke verpakking

Toppie

Prima kwaliteit, ben er blij mee

hetwas makkelijk om te bestellen en het�

hetwas makkelijk om te bestellen en het verzenden was super snel

Bedrijf geeft aan dat de track en�

Bedrijf geeft aan dat de track en trac� code wordt doorgegeven zodra product verstuurd wordt. Het product is inmiddels bezorgd maar een code h�bben we niet doorgekregen. Toevallig was er iemand thuis toen het bezorgd werd

Snelle levering en zeer goede kwaliteit

Snelle levering en zeer goede kwaliteit

Fijn ondergoed. Goede pasvorm en goede kwaliteit.

Goede website

Goede website, snelle en correcte levering.

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.