Goed materiaal

Goed materiaal, snel afgehandels

Valt kleiner dan voorheen.

Heb de secret hipster al eerder besteld, de maatvoering blijkt echter kleiner uit te vallen�.. helaas al gewassen�..

Die communicatie ging prima .

Die communicatie ging prima . Bedankt !

Lekker warm

Fijn comfortabel en warm shirt. Doet wat het belooft: je bovenlichaam warm houden. Nog wel best prijzig, anders had ik er aangeschaft.

Snel geleverd , goed product

Snel geleverd ! Mooi product ! Warm , aansluitend model . De mouwen zijn iets te lang . Voldoet aan de verwachtingen .

Alles top/goed

Alles top/goed

Heerlijke broekjes

Heerlijke broekjes. Fijn materiaal en super pasvorm. Ik ben fan van de secret serie.

Perfect for wearing under leggings

Perfect for wearing under leggings. Fit is seamless!

Prachtige collectie, valt wel klein uit

Ik vind deze collectie prachtig wat betreft afwerking, kleur, pasvorm en stof. De producten blijven ook mooi en zijn van goede kwaliteit. Echter valt het erg klein; ik draag altijd een S maar deze slips vielen voor mij echt te klein. Jammer! Hierdoor was er minder draagcomfort. Daarnaast vallen ze vrij laag, waar ik persoonlijk liever een hoger vallend broekje draag. De kleuren, afwerking en kant zijn wel geweldig mooi!!!!

Vrouwelijk

Vrouwelijk, comfortabel en sexy tegelijk! Top!

Goede pasvorm zonder opkrullen

Heerlijke materialen en pasvorm. Normaliter zit ik tussen een S en M in. Van deze producten een M genomen en zit perfect. Hipsters blijven goed op hun plaatst en gaan niet opkrullen. Ook na wassen nog steeds goede kwaliteit.

Ik deel exact dezelfde mening als�

Ik deel exact dezelfde mening als lonneke, die ik lees tussen de andere reviews. Ik heb ook 2 tops en 2 broekjes ontvangen. De kwaliteit vind ik mooi, de stoffen zijn zacht en neutraal van kleur. De maatvoering vind ik helemaal niet goed. Ik draag altijd maat S/ M. S paste ik helemaal niet en M zat ook nog behoorlijk strak. Waardoor het niet lekker zat. Verder vind ik het hemd nogal stretchy waardoor hij ook bij mij vacuum om me heen zit. Persoonlijk vind ik het prettiger als het iets minder strak valt. Wellicht heeft dit ook met de kleine maatvoering te maken...

Heerlijk zittende lingerie

Heerlijk zittende lingerie. Prachtige kleuren. Helemaal fan van het kant!

Perfecte pasvorm

Perfecte pasvorm, keuze uit de mooiste kleuren, invisible underwear voor elke body type! Na het wassen nog net zo mooi van kwaliteit!

Top en bottoms Secret lijn

Ik heb een top en 2 broekjes ontvangen. De kwaliteit vind ik mooi, de stoffen zijn zacht en neutraal van kleur. De maatvoering vind ik niet zo goed. Ik draag altijd maat M en vind hier dat dit behoorlijk strak zit. Verder vind ik het hemd nogal stretchy waardoor hij bijna vacuum om me heen zit. Persoonlijk vind ik het prettiger als het iets minder strak valt. Wellicht heeft dit ook met de kleine maatvoering te maken...

mooi ondergoed

mooi ondergoed, goede service, maar helaas niet helemaal mijn pasvorm

Retourzending niet aanvaard

Product snel aangekregen, na het passen beslist om retourneren. Dozen van het ondergoed zijn tijdens retourzending wat geleden en is zonder overleg gewoon terug naar mij gestuurd. Geen retourzending, geen overleg, geen compromis. Zero klantgerichtheid. Als gevolgd betaald voor 3 dozen ondergoed dat mij niet passen dat ik in de vuilbak kan smijten, spijtig want ik was in het verleden zeer tevreden van het product zelf (ander type boxer).

Heerlijk zacht lingerie met super mooie�

Heerlijk zacht lingerie met super mooie tinten! Het voelt als een tweede houd.

klantvriendelijk, snel en betrouwbaar

omdat de naden van twee slips los waren gegaan heb ik een mail gestuurd naar ten Cate hoe ik het moest oplossen omdat de naden geplakt zijn in plaats van gestikt. Kreeg heel snel antwoord en kon de slips gratis opsturen. Na 2 dagen kreeg ik een mail met uitleg over een mogelijke oorzaak. Ook meldde de dame van Ten Cate dat ze me twee nieuwe slips toe zullen sturen. Ik vind dit klantvriendelijk en ook de snelheid hoe dit is gegaan....helemaal top!!

Geweldige klantenservice

Ontzettend goede en fijne klantenservice, en een mooi product

Prima service!

Mijn badpak kreeg snel lelijke plekken en omdat de winkel waar ik hem gekocht had niet meer bestond mocht ik het badpak opsturen. Communicatie was goed en de oplossing perfect! Heel blij mee.

Op de website staat voor 23 uur besteld�

Op de website staat voor 23 uur besteld de volgende dag geleverd. Nu al paar dagen verder. Krijg nergens antwoord of contact. Niet per mail, niet telefonisch, nergens. Echt meer dan slecht! Niet bij bestellen aub!

Snel geleverd, zeer goede kwaliteit en pasvorm

Super mooie spullen perfecte pasvorm�

Super mooie spullen perfecte pasvorm super klantvriendelijk en snelle levering. Voor mij zeker ten cate

Badkleding gekocht

Badkleding gekocht , na een paar keer zwemmen de witte bloemen zijn geel geworden. Dit heb ik nog nooit mee gemaakt . Heb toch al een antal badkleding bij ze gekocht.

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.