Snelle bezorging

Snelle bezorging

Erg tevreden goede pasvorm heb gelijk�

Erg tevreden goede pasvorm heb gelijk nog 1 besteld ??

Heel fijn ondergoed

Heel fijn ondergoed. Zit zo lekker. En ook nog sexy. Netjes bezorgd.

De levering was snel

De levering was snel. De keuze in het product secret was kleiner dan ik had verwacht. Op de website is soms moeilijk te zien welke eerder product in het verleden had gekocht, daarom moest het de eerste keer terug. De afhandeling van verkeerde producten die ik had besteld was super geregeld.

Geweldig product

Snelle levering na betaling. Goede prijs kwaliteit verhouding. Schitterend product. Mooie kleuren.

Gewoon alles netjes geregeld en�

Gewoon alles netjes geregeld en afgehandeld. Pasvorm perfect. Neem zelf een maatje kleiner

zitten lekker

zitten lekker , als een tweede huid!

Hele vlotte verzending en levering

Hele vlotte verzending en levering! Zelfs in het weekend! Top

Super kwaliteit, snelle levering. Niets op aan te merken. Erg blij met het artikel.

Fijne snelle levering en mooie�

Fijne snelle levering en mooie kwaliteit!

Duidelijke site.

Duidelijke site. Goede producten. Snel hoeft van mij niet, dat belast het milieu.

Bestelling snel geleverd

Bestelling snel geleverd, ondergoed zag er keurig uit alleen helaas voor mij de verkeerde maat. Zat keurig een retour formulier bij.

Prachtige afgeprijsde tankini!

Nog maar nauwelijks had ik mijn bestelling geplaatst of mijn bestelling werd al bezorgd, keurig ingepakt en perfect qua maat (maten want ik had 2 mogelijkheden besteld), prijs en kwaliteit. Helaas waren de midi-broekjes die onder de groene tankini passen, uitverkocht, maar misschien maak ik na deze recensie nog een kansje: maat 40, afgeprijsd, donkergroen.

Uitstekende kwaliteit van het �

Uitstekende kwaliteit van het product, en goede en snelle levering.

Perfect en zit zalig,kwaliteit

Perfect en zit zalig,kwaliteit

Mijn vrouw is gek op bepaalde setjes�

Mijn vrouw is gek op bepaalde setjes van een bepaalde stof... het heeft een naam die ik helaas niet weet... heb net haar 4e setje gekocht en ik weet dat deze er snel zal zijn... bestellen gaat snel en eenvoudig en de levering ook... er zullen er nog meer volgen

Snelle levering. Perfect zittend corrigerend hemdje.

Correcte inhoud van het pakketje

Correcte inhoud van het pakketje, perfect op tijd geleverd. Aanrader!

De verzorging v het product was goed.

De verzorging v het product was goed. De maat XL viel klein,dus ik ben niet geslaagd. Had ook andere verwachtingen vd stof

Snelle levering, helaas was het product te klein, maar ondanks dat het afgeprijsd was is na terug zending het hele bedrag inclusief de bezorgkosten snel teruggestort.

Afspraak=afspraak

Afspraak=afspraak

goede service

goede service goeie kwaliteit grote keuze

Snelle levering, mooie kwaliteit. Blij mee

Snelle en correcte service!

Snelle en correcte service!

Goedemorgen ik heb een afslank jurk�

Goedemorgen ik heb een afslank jurk besteld, maar de bandjes lieten los bij het aandoen. Heel erg jammer want het was verder een prima afslank jurk. Met vriendelijke groeten, Sonja Hofwijks.

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.