uitstekend

uitstekend, voordeel was dat ik het systeem al kende succes met bedrijf

Mooi artikel en snel geleverd

Mooi artikel en snel geleverd, dus heel blij mee!

Eerste bh

Plus: Prachtig design, heerlijke zachte katoen voor deze 1e bh voor onze dochter. Maat exact conform de tabel. Min: schouderbandjes heel dun, blijven na he5 verstellen iets minder goed zitten. Nog niet gewassen, dus weet niet hoe het zich gedraagd in de was.

Ik draag de ten cate secrets serie

Ik draag de ten cate secrets serie. Het leeft lang. Blijft keurig. Mooie kleuren. Zeer tevreden. Simone.

Snelle levering, product zoals verwacht

Goede service.

Goede service. Fijne duidelijke site. Ruiling goed verlopen. Wacht nog op terugstorting

Tevreden

Fijn ondergoed. Hemden zonder naden. Blijven mooi

Netjes verzorgd verzonden

Netjes verzorgd verzonden! Helaas niet mijn maat. Toch zou ik hier de volgende keer weer bestellen.

Netjes op tijd ontvangen

Netjes op tijd ontvangen. Product voldoet aan de wensen.

Prachtige producten, heel blij mee!

Prachtige producten, snelle levering. Heel blij mee!

Goede snelle service

Goede snelle service. Fijne badmode en ondergoed. Ten Cate ondergoed van kinderen viel wat groot, maar dat laten we gewoon nog even liggen. Badmode van WOW zat erg goed, en valt goed op maat. Kortom wij zijn erg blij.

Boxershort

Prima materiaal past goed! Snelle levering

Fijne thermo shirts met lage hals

Fijne thermo shirts met lage hals, zodat je ze ook onder een bloesje kan dragen.

Keurig geleverd

Keurig geleverd. Ben tevreden met de ondergoed setjes . Mooie kwaliteit en goede pasvorm . Kan het iedereen aanraden :)

Makkelijk en fijne webwinkel

Makkelijk en fijne webwinkel, bestellen gaat vlot, evenals het toesturen van je bestelling, ook de retouren worden super snel afgehandeld!

Tevreden

Duidelijke en correcte webshop en heel vlotte levering, alles prima verlopen. Tevreden met mijn aankoop.

Goeie kwaliteit

Goeie kwaliteit, snel geleverd

Ik ben zeer tevreden over het geleverde�

Ik ben zeer tevreden over het geleverde ondergoed. Wel heb ik eergisteren contact opgenomen met de klantenservice omdat de zwarte thermo lange broek na 2 dagen was gescheurd. Het bleek dat er meerdere klachten over waren. Ik kon hem retour sturen en heb gevraagd mij daarvoor in de plaats een witte thermo lange onderbroek te zenden. De klantenservice vind ik heel goed!!!!

Prina service en prima materiaal

Prina service en prima materiaal

Ik heb het gevoel dat ik persoonlijk en�

Ik heb het gevoel dat ik persoonlijk en vriendelijk wordt behandeld.

Duidelijke webshop en makkelijk om te�

Duidelijke webshop en makkelijk om te retourneren.

Top snelle levering! Top kwaliteit! Top draagcomfort! Met 1 woord Fantastisch!!

Superservice

Super service en een meedenkende medewerker. Mijn bestelling had ik niet ontvangen. De bezorger had aangegeven dat hij het wel bezorgd had. Na tel contact. Artikel alsnog gekregen.

Goed en snel!

Fijne website, mooie artikelen en heel snel ontvangen!

C'est ma premi�re commande

C'est ma premi�re commande. J'aimerais voir comment les v�tements vieillissent avant de me prononcer... Mais pour l'instant, tout va bien. Belle journ�e

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.