Slechte kwaliteit

Snelle verzending. Maar zeer slechte kwaliteit. Na 3x dragen ging het badpak kapot.

Bekende kwaliteit

Bekende kwaliteit. Prima levering, al had de verpakking wel op brievenbusformat gekund voor 3 mini zakjes, die nu in een doos zaten, waar er ook wel 100 in gepast hadden.

Vreemde geur

Artikel( hemdje) leek gedragen afgaande op de geur, er zat ook geen kaartje meer aan. Gekocht in de uitverkoop maar dan alsnog

Lekker hoogzittend onzichtbare�

Lekker hoogzittend onzichtbare onderbroek. Knelt niet en ook "sexy"... mooi verwerkt met kant.

Super goede en snelle levering

Ik kende het bestelde product al van bij de Tweke Ourtlet Store in Nuenen. Maar aangezien er Lockdown is, heb ik het nu online gekocht. Prima levering, alles super gegaan en 1 dag later had ik het al binnen.

Kwaliteit

Ten Cate bestaat al zo lang, en staat bekend om de kwaliteit. En dat klopt!

Prima vertrouwde kwaliteit

Prima vertrouwde kwaliteit. Blij dat er een online shop is.

Telkens een zeer mooie collectie

Telkens een zeer mooie collectie! Ook draagbaar voor alle dames want we hebben niet allemaal maatje 34!... Zeer goed pasvorm en fijne materialen. Ik voel mij mooi en vrouwelijk is mijn pas gekocht badpak! Ook al ben ik 65 jaar oud! Een aanrader voor jong en 'ouder'!

Prima service, snelle levering.

Heb nieuwe hemdjes gekocht nadat de�

Heb nieuwe hemdjes gekocht nadat de oude versleten waren van het jaren dragen. Zacht katoen en naadloos. Hoop weer jaren mee te kunnen doen. Blijven mooi in vorm. Zelfs na jaren dragen. Top!

Prachtige pyjama

Prachtige pyjama, mooi van kleur en dessin, passend in deze tijd!

Correcte levering

Correcte levering, hoewel de verkeerde gekocht. We gaan die nu eerst verslijten en komen dan terug. H�laas de korting gemist op de ��rste aankoop, die kwam in zicht toen alles al betaald was....raar?

Zeer tevreden en snelle levering

Zeer tevreden en snelle levering

goed service en vriendelijk geholpen

goed service en vriendelijk geholpen

Vlotte levering en mooie uitstraling�

Vlotte levering en mooie uitstraling van product !

Badpak besteld in de maat die ik al�

Badpak besteld in de maat die ik al vaker had bij het merk Tweka. Echter dit model paste voor geen kant. Heb een mailtje gestuurd en gevraagd of er iets is veranderd aan de maatvoering. Antwoord was dat komt door het model. Er zit een vetersluiting aan de voorkant.Ik kon het badpak niet boven mijn knie�n krijgen, dat is dan niet een kwestie van maatje te klein. Ik heb het badpak retourgezonden. Ik denk niet dat een maat groter gaat helpen. Volgende keer maar weer eerst in de winkel passen en niet meer op goed geluk bestellen.Erg jammer want ik vond het zo'n leuk model.

Bikini's besteld(altijd lastig online)

Bikini's besteld(altijd lastig online), maat was niet goed dus snel nieuwe maat besteld en de andere retour. Bestelling was snel binnen en het retourbedrag stond snel weer op mijn rekening. TOP!

Top&Tip

Top: Goede service, snel geleverd! Tip: Ik snap dat elk onderbroekje apart is verpakt, maar mag wat mij betreft ook bij elkaar in een papieren omslag...i.p.v. plastic.

Echt een aanrader zit comfortabel en de�

Echt een aanrader zit comfortabel en de stof is lekker zacht. Kwaliteit is ook goed, kost je wel wat maar dan heb je wel goede kwaliteit.

Top kwaliteit

Top kwaliteit

Vlotte service

Vlotte service

Hele mooie kwaliteit

Hele mooie kwaliteit. Kleur precies zoals op de foto. Ben er erg blij mee.

Mooi ondergoed, blij met mijn aankoop.

Mooi ondergoed, goed verpakt en supersnelle levering.

Snelle levering en super goed product�

Snelle levering en super goed product met hoge korting. Ben blij met mijn aankoop!

Goed model

Goed model, juiste taillering, aangename stof, geen afsluitende of knellende elastieken

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.