Thermo t-shirts besteld als kerstcadeau voor mijn kinderen. De bezorging was gelukkig heel snel. De T-shirts zijn heerlijk warm en van prettig materiaal.

Product is geheel naar verwachting.

Product is geheel naar verwachting.

Heel blij mee voor mijn vader van 96 is�

Heel blij mee voor mijn vader van 96 is er niks beters dan Ten Cate

Supersnel geleverd

Supersnel geleverd, keurig verpakt, mooie kwaliteit. Blij mee!

Pasvorm tailleband te strak

Ik merk dat de pasvorm of het materiaal van de tailleband van de maxi slip veranderd is. Ik draag maat XL maar door het strakkere elastiek, zit het niet fijn. Ik heb nu XXL besteld maar die maat is te groot al is het elastiek in de taille passend. Ik ben dus minder tevreden over de pasvorm. Afhandeling van de bestelling verder prima.

De levering was vlot.

De levering was vlot. De doos was niet goed gesloten De body is niet wat ik er van verwacht had. Ik heb het gedragen, om te proberen of het toch zou bevallen. Dat is niet echt het geval

Heel mooi badpak zit perfect

Heel mooi badpak zit perfect, snelle levering

Vlugge levering het meeste terug moeten�

Vlugge levering het meeste terug moeten sturen ben nu benieuwd wanneer ik mijn geld terug krijg

Top service! De badpakken vielen mij wat ruim. Per mail contact opgenomen. Direct reactie en fijne afhandeling. Erg blij mee!

Mooie ontdekking!

Snelle levering en en supermooi ondergoed!

Bikini

Hele snelle levering, en een prachtige bikini het zit h�erlijk top.????

snel bezorgt

snel bezorgt. En goede service. Werd telefonisch vriendelijk te woord gestaan,

Goede en snelle service

Goede en snelle service, kwaliteit zeer goed

We horen graag van je

Ik ben blij dat ik zo'n laag cijfer heb gegeven, maar we weten nog steeds niet of we de bestelling zullen ontvangen die we een paar dagen geleden in Barcelona hebben gedaan. Ik wou dat ze me konden vertellen wat ze van plan zijn met de bestelling te doen en of ze deze snel naar ons zullen verzenden. Hartelijk dank voor uw reactie. Met vriendelijke groet Graham Biddulph

Tevreden klant

Goede, snelle service. Kwalitatief goed product. Goede pasvorm

Succesvolle bestelling

Mijn eerste bestelling paste helaas de producten mij niet. Mijn tweede bestelling was perfect naast een product die ik toch niet zo comfortabel bij mij vond zitten, sinds ik een beetje aan de grote kant val. De retour process verloopt ook echt heel soepel en naast dat is de bezorging ook heel snel. Ze stellen niet teleur. Naast dat vond ik de producten geweldig. Het voelt heel licht aan en je merkt er niks van. Alsof het een tweede huid is geworden (ik kocht shareware producten). Ik ga vaker hoe mijn producten kopen.

Materiaal is prima maar de vorm is niet�

Materiaal is prima maar de vorm is niet goed genoeg

Badpak maat 46

Fijn zwempak. Goed thuis bezorgd

Mijn echtgenoot is sinds kort met mij�

Mijn echtgenoot is sinds kort met mij gaan zwemmen! En, dus kreeg hij va mij ee nieuwe Zwembroek! Hij vind hem heerlijk zitten! Fijn heh!

Super goed product

Super goed product. Was snel binnen. Kleed onwijs mooi af, iedereen vroeg of ik was afgevallen lol. Buy it

Ik gebruik al jarenlang de onderbroeken�

Ik gebruik al jarenlang de onderbroeken van Ten Cate. zij zijn stevig en zitten comfortabel. Enige tijd terug had ik nieuwe nodig, dus ging ik op interne zoeken. Gevonden en daar besteld. Thans een tweede zending van 9 stuks besteld en kan dus weer een hele poos netjes en correct vooruit.

Bedankt.

Bedankt.. het probleem is goed opgelost. Maar bij deze zending was de doos weer niet dicht. Nu zat alles er wel in. Groet

Netjes verpakt en snel verzonden.

Netjes verpakt en snel verzonden.

Hemd

Ik bestel al jaren de hemden van Ten Cate, ze hebben een goede pasvorm en zitten goed. De bestelling wordt ook zeer snel geleverd. Ik ben een tevreden klant.

Prima product

Prima product, beetje laat ontvangen

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.