Keurig telefoontje ontvangen van ten Cate. Maar ik had mijn moeder even gevraagd om het te repareren.

Hi ik had een thermo onderkleding gekocht. Maar de broek die ik aandeed scheurde op de naad helemaal los. Ik heb het product nog niet teruggestuurd maar ik baal ontzettend. Het T-shirt is wel perfect Groet Richard Inmiddels heb ik de broek laten repareren door mijn moeder. Was al een paar week geleden alweer. Eind goed al goed. Nieuwe broek ontvangen. Top opgelost natuurlijk op deze manier.

Prothese badpak

Besteld en heel snel geleverd. Heel prettige pasvorm dit prothese badpak. Misschien daardoor nog belangrijker. Compliment

It is and remains very nice underwear�

It is and remains very nice underwear to wear I love it

Mooie stevige stretch kwaliteit

Mooie stevige stretch kwaliteit, zowel het hemd als de slip. Goede pasvorm. Echt blij mee.

Kon een foutje na bestelling niet�

Kon een foutje na bestelling niet wijzigen.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit. Ik ben erg blij mee.

Goede services

Goede services

Erg mooi badpak

Erg mooi badpak

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, zit confortabel en model blijft behouden.

Fijn badpak

Draag al jaren een badpak van Tweka. Goede pasvorm en mooi dessin. En nu ook nog in de sale.

Het is en blijft heel prettig�

Het is en blijft heel prettig ondergoed om te dragen

Vrijdags na de middag bestelling gedaan�

Vrijdags na de middag bestelling gedaan en zaterdags pakketje al thuis, producten zijn volledig overeenkomstig de website. Heel blij mee,

Prachtige kwaliteit lingerie

Prachtige kwaliteit lingerie. Snelle service! Ik ben al jaren fan van Ten Cate lingerie, badkleding, pyjamas en ondergoed voor kids en man!

Supersnelle levering zoals de site�

Supersnelle levering zoals de site aangeeft, top!

ik ben helemaal tevreden

ik ben helemaal tevreden, snel en zonder problemen bezorgt ,voor herhaling vatbaar.

Super snelle levering

Super snelle levering. Mooi product.

Super op tijd geleverd en ten cate�

Super op tijd geleverd en ten cate kwaliteit

Hoge kwaliteit lingerie

Hoge kwaliteit lingerie. Modern.

Prima webshop om te bestellen

Prima webshop om te bestellen, alles keurig op tijd geleverd!

Prima materiaal en goed afgeprijsd

Prima materiaal en goed afgeprijsd, was wel spannend om de maat te gokken omdat zowel mensen als merken toch van model verschillen maar, terug sturen had gemogen.

mooi product en mooie geschiedenis en�

mooi product en mooie geschiedenis en mooie reputatie

Goede snelle services!

Goede snelle services!

Fan van midi model.

Fan van midi model. Gelijk 4 doosjes gekocht, kan nu weer tijden door met mn 12 slipjes.

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.