Het badpak werd keurig aangeleverd en�

Het badpak werd keurig aangeleverd en is precies wat de site laat zien.

De bestelling verliep vlot evenals de bezorging. De aangekochte sport BH's bevallen prima.

Mooie kwaliteit voor een prima prijs.

Mooie kwaliteit voor een prima prijs. Goede service.

Te veel plastic verpakking

Het product is prima. Ik heb het net in huis en ben benieuwd hoelang het mooi blijft. Het enige min punt vind ik de hoeveelheid plastic waar het in verpakt zat. Dat vond ik niet normaal. Ik denk dat de meeste mensen de de spullen wassen voor gebruik en daarom totaal onnodig. Ik hoop dat jullie daar wat aan kunnen doen. Groet Letty Otter.

Mooi product

Mooi product, snelle levering! Wel vond ik de maatvoering niet kloppen. De maat was perfect, maar als ik de maat had moeten geloven van de maat tabel had ik twee maten groter moeten bestellen. Hij viel wat mij betreft precies op de juiste maat die ik altijd heb.

Prachtige badpakken

Prachtige badpakken. Het model en de maat zijn voor mij perfect.

Goed passend stevige bikini

Goed passend stevige bikini

Goede kwaliteit bezorging

Op tijd bezorgd. Precies wat ik besteld had. Geen beschadegingen

Zeer tevreden!

Snelle levering en een prachtig badpak.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, nette afwerking en pasvorm. Mooie kleuren, blijft mooi na het wassen. Keurig verpakt en volgens afspraak thuis afgeleverd.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Snel geleverd en goede kwaliteit

duidelijke site

duidelijke site snelle levering

Goede service. Helaas pastte het item niet. Retour gestuurd zonder problemen.

Fijne overzichtelijke shop en snel en�

Fijne overzichtelijke shop en snel en netjes geleverd.

Snelle bezorging

Snelle bezorging , prima product ,voldoet aan verwachting

Ik krijg mailtjes van u

Ik krijg mailtjes van u? waarin staat 20 % of 30 % korting. Wanneer ik dan een bestelling plaats is er ineens geen korting meer .

Goede kwaliteit producten en super�

Goede kwaliteit producten en super snelle leveringen. Top!

prima geregeld snel verstuurd gepast en�

prima geregeld snel verstuurd gepast en retour wat niet paste ,snel geld retour

Uitstekend matriaal word er gebruikt�

Uitstekend matriaal word er gebruikt bij Ten Cate al is het aan de dure kant.

Snelle levering goede kwaliteit deed�

Snelle levering goede kwaliteit deed aan de verwachting top!

Prachtige kwaliteit,zit heerlijk en�

Prachtige kwaliteit,zit heerlijk en snel geleverd!

Aan de kleine kant / Drammerige after-sale

Ik draag maat 48/50.Ben 74 jaar en draag al jaren Ten Cate onderhemdjes.Vooral 's winters. Ik begrijp absoluut niet waarom de hemdjes niet in grotere maten worden gemaakt. Het nu gekochte hemdje zit eigenlijk te strak, maar ik weet uit ervaring dat het na een paar keer dragen oprekt. Verder wil ik hier kwijt dat de after-sale behoorlijk drammerig is.

Snelle, correcte levering� Top

Snelle correcte levering� Top

De service is prima

De service is prima. Helaas het product wat wij kochten, ondergoed, had aanzienlijk kortere pijpjes (geen). Dit kwam niet overeen met het plaatje aan de buitenkant. Dus wij hebben het product weer teruggestuurd.

Wat een topservice en geweldige�

Wat een topservice en geweldige kwaliteit artikelen. Ten Cate is natuurlijk niet voor niets een begrip.

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.