Snelle levering , retourzending ook snel opgepakt en afgehandeld . Kwaliteit van bestelde product erg goed .

Vlot ontvangen

Vlot ontvangen. Precies naar verwachting. Wel erg groot verpakt. Zonde van al die verpakking. Naar mijn mening had het veel kleiner en platter verzonden kunnen worden. Had het ook door de brievenbus gepast

Goede service wat betreft retourneren

Goede service wat betreft retourneren. Uiteindelijk goede bikini bemachtigd!

goede en snelle service !!

goede en snelle service !!

Snel besteld en geleverd

Snel besteld en geleverd, de boxershorts zijn heel fijn.

Fijne snelle service

Fijne snelle service

Vlotte levering

Vlotte levering, produkt van zeer goede kwaliteit

Super snelle en goede service

Super snelle en goede service. Fijn en goed artikel van goed materiaal.

pyjamabroeken

Prima basic pyjamabroeken van goede kwaliteit. Pasvorm normaal, vlot thuisbezorgd.

Prima levering, lekker snel

Snel bezorgd pasvorm prima

Snel bezorgd pasvorm prima

Snelle levering, goed verpakt.

Alles was prima!

Alles was prima!

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit

Zeer tevreden van begin tot eind!

Zeer tevreden van begin tot eind!

Mijn bestelling werd nooit geleverd

Mijn bestelling werd nooit geleverd! De bestelling zou de volgende dag komen, maar deze heb ik helaas niet ontvangen. Ik heb gemaild met TenCate en kreeg te horen dat het al afgegeven was bij PostNL. Nog 1 dag wachten helemaal niks gekregen. Toen had ik gebeld en kreeg weer te horen dat het al meegegeven was en dat ik het nog zou ontvangen. Helaas niks mogen ontvangen en ik werd ook niet gebeld om te zeggen dat er iets mis ging met het versturen van mijn pakket. Tot ik dus zelf weer contact heb opgenomen met hun om te vragen waarom het pakket niet geleverd wordt en op de track en trace link staat dat het de status van het pakket onbekend is kreeg ik te horen dat ze het pakket zelf hebben en dat het dus niet was afgegeven aan PostNL. Heel jammer! Ze hadden op zijn minst mij kunnen bellen toen ze achterkwamen dat er iets mis ging met versturen. Maar nee, ik werd niet gebeld. Ik moest zelf achter hun blijven aanlopen om te vragen waar mijn bestelling blijft. Dit heb ik als hele slecht service ervaren!

Goede telefonische hulp gehad bij keuze�

Goede telefonische hulp gehad bij keuze en maatvoering. Snelle levering, eenvoudig retourneren en snel geld terug.

Mooi badpak en snel geleverd!

Mooi badpak en snel geleverd!

Snelle bezorging

Snelle bezorging, goede kwaliteit

Snelle service, prima bedrijf

De ene dag besteld de andere dag in huis. Mooi hemdje ook nog in de sale!

Het is keurig ondergoed en zit perfect.

Het is keurig ondergoed en zit perfect.

Prima artikel

Prima artikel, snelle levering.

Goede service bij retournering�

Goede service bij retournering aankoopbedrag.

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.