Supermooi materiaal

Supermooi materiaal, originele prints, blij mee!

Mooie kwaliteit hemdjes

Mooie kwaliteit hemdjes. Precies wat ik ook van ten Cate verwacht. In de sale voor een mooi prijsje kunnen bemachtigen. Snelle en correcte levering.

Super mooie Tankini vooral mooi bij de�

Super mooie Tankini vooral mooi bij de buste Ben heel tevreden

helemaal blij met mijn prachtige bikini�

helemaal blij met mijn prachtige bikini ik durfde eigenlijk geen bikini aan maar deze is super helemaal happy en snelle levering !bedankt

Mooie producten voor een goede prijs

Mooie producten voor een goede prijs

Zeer tevreden.

Zeer tevreden.

Mooie kwaliteit en snelle levering

Mooie kwaliteit en snelle levering

Mooie producten

Mooie producten, snelle verzending, ben er blij mee!

De zwempakken die ik gekocht heb

De zwempakken die ik gekocht heb, voldoen prima, mooi meegenomen dat je er ook in mocht zwemmen. Ik zwem 3 keer per week, kan ze dus goed testen. Tot nu een en al lof.

Zeer goede kwaliteit

Zeer goede kwaliteit

Keurig nette en snelle levering van de�

Keurig nette en snelle levering van de bestelde artikelen.

Mooi badpak

Mooi badpak, vooral omdat het doel is, wekelijks baantjes te zwemmen. Materiaal is bestand tegen chloor. Mijn vorige badpak was ook van tweka, en ik had het al 10 jaar. Nog niet stuk.

Zeer tevreden!

Altijd een goede pasvorm, goede kwaliteit, mooie collecties!

Mooie spullen

Mooie spullen, snelle levering, snelle afhandeling bij retouneren!

Mooie spullen

Mooie spullen, netjes verpakt en snel verzonden. Wat wil je nog meer!

Snel

Snel, correct geleverd!

Super mooi

Super mooi, top kwaliteit en zeer snelle levering

Toch een minder leuke ervaring na eerdere positieve reviews

Ik was enorm te spreken over ten cate, maar helaas krijg ik momenteel telkens betalingsherinneringen van een bestelling waar ik maat 1 item van heb gehouden en hierover al een aantal keer heb gemaild maar krijg nergens reactie op helaas. Hopelijk kan ik mn positieve ervaringen met deze website weer hervatten maar op dit moment helaas niet tevreden

Fantastisch!

Hele duidelijke en prettige website om een bestelling te plaatsen. Inmiddels een paar keer wat besteld en super snel geleverd gekregen. Ook in de doos een retour sticker aanwezig voor evt snel afhandelen van je retour pakket. Daar ook ervaring mee en super snel het aankoopbedrag weer op mijn bankrekening gestort gekregen. Dus kortom is het goed zaken doen met deze website en geef ik jullie 5 sterren. Ga zo door!

heel fijn zittend

heel fijn zittend, corrigerend badpak

Ik ben tevreden over de bestelling.

Ik ben tevreden over de bestelling.

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit, mooie ontwerpen. veel keus

Alles was super!

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.