Kwaliteit en snelle levering

Zie boven

Gewoon hele fijne broekjes.

En prima afhandeling.

Fijne stof

Niet tevreden over kwaliteit

Wij zijn zeker NIET tevreden, 10 boxershorts besteld waar er 8 verkeerd van geleverd zijn. Het foute nummer van de 8 foute was: 32387 Het nummer van de 2 goede is: 32321. Dus stuur maar 8 nieuwe goede boxershorts op GRATIS! Diny van de Wouw.

Correct and flawless handling of the order

See sentence above!

Succes slips

Wat is het Cate een fijn product. Goede pasvorm ook voor grote maten. Fijne stof met voldoende stretch en toch stevig. Erg blij mee!!!

Vlotte bezorging van kwaliteitsbadpak

Fantastische kwaliteit

Wederom een bestelling geplaatst en naar volle tevredenheid ontvangen. Ditmaal 2 tailleslips en een ondershirt met lange mouw. Het zit heerlijk comfortabel.

niet echt fijn

bikini bovenstukje in uit verkoop besteld met verzendkosten. Was te klein heb hem niet teruggestuurd om dat ik dan weer verzendkosten moest betalen. de verzendkosten zij bijna meer dan de koste van mijn bikini top dus heb die maar gehouden. Jammer dat je er 2x voor moet betalen.

Goede kwaliteit

Boxer shorts van biokatien gekocht. Prima kwaliteit en pasvorm en goede prijs. Vlotte verzending.

Fijne, comfortabele shorts

Deze Ten Cate Super Soft shorts zitten echt als gegoten. De stof is superzacht en voelt de hele dag comfortabel aan. Goede pasvorm, geen knellen en ze blijven mooi in vorm. Absoluut een aanrader voor wie comfortabel herenondergoed zoekt.

Lekker warm

Hoge kwaliteit snelle bezorging

Vlig en correct

Mijn bestelling is vlug en netjes geleverd.

Producten niet op voorraad en slechte service

Een deel van de producten die ik besteld had werden niet geleverd. Ik moest er zelf achteraan gaan om te vragen waar de rest van de bestelling bleef. Deze bleek niet meer op voorraad. Het was netjes geweest als ze mij hierover geïnformeerd hadden. De sale items konden allemaal niet geleverd worden, alleen de producten voor het volle tarief, maar die had ik ergens anders goedkoper kunnen krijgen... Het excuus van de klantenservice was dat het systeem een foutje had gemaakt.

• Would you recommend us? No

Zeer goede ervaring met Ten Cate qua communicatie en levering

All o. K.

The shirt was not as white as predicted. But that is o. k.

de beste

Dit zijn voor mij de beste slip van alle merken.

Tevreden

Correct behandeld

Prima. Snelle levering

Ze reageren op email.

Super fijne badpakken

Hele goede kwaliteit badpakken. In de sale gekocht. Snelle verzending en goed verpakt.

Ik ben enorm fan van de Ten Cate Secret Slips, kan en wil nooit meer zonder. Ik ben zelf lichamelijk beperkt en deze slips zijn heel erg goed en makkelijk aan te trekken met een verminderde handfunctie en knellen niet en rollen NOOIT op. Werkelijk TOP. En naadloos, zacht!, irriteren niet, pluizen niet, blijven mooi in de was , snel droog, glimmen. Okay, één ding; ze zijn prijzig in verg. met andere slips, maar ik heb het er voor over. Na tig goedkoop = duurkoop miskoop slips.

Ik had voor het eerst in jaren een probleempje met een onderbroek. Dus contact gezocht met de klantenservice. Er was totaal geen discusdie. Gewoon direct een oplossing en ik kreeg ook nog eens een cadeaubon voor een nieuwe bestelling. Echt top service!!! Super ondergoed van hoge kwaliteit! Zeker een aanrader!!

Heel goede kwaliteit ondergoed

Heel goede kwaliteit ondergoed

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.