Vlotte levering

Vlotte levering, mijn voorraad is weer aangevuld!

Super service en snelle levering.

Super service en snelle levering.

Fijne service.

Fijne service. Een mooi betaalbaar badpak kunnen vinden.

Vlotte snelle zending

Vlotte snelle zending

Snelle levering, bikini�s keurig verpakt!

Prima service: snelle en verzorgde levering

Ten Cate Secrets ondergoed

Ten Cate Secrets hemdjes besteld.Heel tevreden over de kwaliteit en de levering.

De producten zijn van zeer goede�

De producten zijn van zeer goede kwaliteit. Tijdige bezorging en goed verpakt.

Snelle levering.

Snelle levering. Mooi product, goede pasvorm. Zeer tevreden.

Snelle levering, mooi product

Wat ik heb besteld was keurig netjes�

Wat ik heb besteld was keurig netjes ingepakt. Helaas heb ik alles weer moeten retourneren. De volgende dag kreeg ik een mail dat het retourproduct verwerkt is. Dit vind ik nog eens service.

Reageert snel op vragen, gekocht product van goede kwaliteit helaas te groot en retourneren geen probleem. Kortom goed zaken mee te doen

Pasvorm super!

Pasvorm super!! Levering heel vlug..netjes verpakt..2 stuks besteld 1 retour gestuurd...retour zending en geld terug gestort netjes afgehandeld en vlug het geld terug op de bank.. Dik tevreden (TOP)

Heel mooi gemaakt

Heel mooi gemaakt Perfecte pasvorm Prima service en makkelijke retour voor de andere maten

Mooi badpak ben heel tevreden

Mooi badpak ben heel tevreden. Snelke levering bedankt

Super snelle verzending!

Super snelle verzending!

Super snel geleverd

Super snel geleverd. Erg blij met het Tweka badpak, perfect voor aquagym

Bikini en badpak hier gekocht

De bestelling was snel binnen, goed geregeld als je kleding retour wilde doen. Ik raad het iedereen aan om hier te bestellen. Het badpak en bikini zijn erg mooi. Bedankt voor de goede service.

Dik tevreden

Snelle levering, prima website, kloppende maten.

Prima service, snelle levering en ook retourneren ging zonder problemen ( had meerdere badpakken besteld om uit te kiezen).

Super service

Super service. Mooie producten.

Snel geleverd en keurig verpakt

Snel geleverd en keurig verpakt. Top.

Mooie badpakken

Badpakken gaan lang mee. Snelle levering.

tis prettig om iets te kunnen�

tis prettig om iets te kunnen bestellen, maar goed is goed, daar hoef ik geen reactie verder op te geven.

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.