Tweka badpak shape Stairways red

Het badpak is zoals het beschreven staat op de site en hopelijk lang geschikt voor mijn dagelijkse zwemuurtjes.

ten Cate is al jaren mijn favoriet�

ten Cate is al jaren mijn favoriet merk, en mijn online-bestellingen zijn altijd prima in orde. Vraag je mijn mening, ik raad het iedereen aan. Top!

Mooi badpak goede kwaliteit redelijke�

Mooi badpak goede kwaliteit redelijke prijs en vlotte levering

Het gekochte product zit prima.

Het gekochte product zit prima.

Goede kwaliteit en snelle levering.

Goede kwaliteit en snelle levering.

Fijn en helemaal van katoen

Fijn en helemaal van katoen. Stevig. Goeie maat

Prima slips

Ik heb de shorts digitaal besteld in de kleur nude/huidskleur. Helaas klopt de foto in deze kleur niet. Op de foto is de rand geschulpt maar in werkelijkheid in de onderkant recht. En nog dit. De betaling via Afterpay verloopt slecht. Je krijgt geen mail of niks van hen. Je moet zelf inloggen op Afterpay om de betaling te doen.

Erg tevreden

Erg tevreden. Zeer snelle bezorging. Netjes verpakt inclusief een retourbon en verzendlabel. Inhoud ook netjes verpakt. Website duidelijk.

Eerst x dat ik iets besteld heb bij jullie

Het was de eerste x dat ik bij jullie iets heb besteld En moet zeggen keurig netjes geregeld keurig op tijd mijn pakje gehad

Prima geregeld..

Prima geregeld..

Ik ben zeer tevreden!!!

Ik ben zeer tevreden!!! Snel verstuurd, fantastische kwaliteit

Snelle levering. Goed verpakt en de prijs was goedkoper dan op andere websites. Super tevreden. Hier bestel ik nog.

Goed ondergoed.

Nee, niet sexy. Wel katoen, met badstof kruisje. Precies wat ik nodig heb. Gewoon blij mee.

Prima snelle service!

Prima snelle service!

Goede kwaliteit en goede service!

Goede kwaliteit en goede service!

Ik bond de kleur en het model�

Ik bond de kleur en het model tegrnvallen

Prima service.

mooi ontwerp

mooi ontwerp, mooie pasvorm. levering en retour goed geregeld

Snel bezorgd

Snel bezorgd, zeer duidelijke site, en geen bezorg kosten.Alleen bij bestelling zelf ,geen correcte maatvoering in bikini onderstuk. Staat niet in verhouding met tops. Advies zeker bij de sterke elastische functie. Een maat opschuiven. Anders snijd het echt teveel.

Snelle levering en fijne communicatie

Snelle levering en fijne communicatie

Prima product

Prima product, snelle levering

Goed en snelle afhandeling van de�

Goed en snelle afhandeling van de bestelling

Vlotte levering

Vlotte levering, goede service, ik bestel Ten Cate altijd bij jullie ??

Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen, snel geleverd, prima webshop

Eerste keer besteld

Ik heb voor het eerst bij jullie besteld. Website is overzichtelijk en duidelijk. De bestelling kwam snel binnen. Helaas 1 bodyshaper is te klein. De rest pas ik goed. Ik heb nog geen ervaring bij jullie met terug sturen en geld terug krijgen. Dat moet ik nog beleven. Ik ga zeker vaker bestellen.

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.