Goede kwaliteit!

Goede kwaliteit hemdjes en hele snelle levering!

Uitstekende levering en producten

Uitstekende levering en producten

Goede pasvorm

Goede pasvorm. Goede kwaliteit

Een hemd dat niet omhoog kruipt

Een hemd dat niet omhoog kruipt. Geweldig.

Eerste bestelling was niet wat ik�

Eerste bestelling was niet wat ik wilde. Met after pay besteld. Keurig afgehandeld na retour. 2e bestelling lukt niet met after pay. Toen direct betaald en zending naar tevredenheid.

Snelle levering. Goed verzorgd. Helaas voldeed het product niet aan mijn verwachting, maar dat kwam door mezelf.

Twee prothese Tweka Pool badpakken�

Twee prothese Tweka Pool badpakken besteld eind april. Een prothese badpak werd snel geleverd. In eerste instantie heel blij ermee maar na 2 weken na kopen van zwemprothese merkte ik pas dat het geen prothesezwempak was want zwemprohese valt er van onderen uit hoesje!! In prothesewinkel hebben ze voor 15 euro er een prothese zakje in gemaakt. Prothesebadpakken verkopen terwijl ze dat iet zijn is een slechte zaak.veel ergenis Bovendien konden ze het tweede badpak niet leveren. Na een maand mijn geld gelukkig terug want was dat wel een prothese badpak? Mv Arlene Oldee Agterhuis

Snelle levering , met de juiste artikelen Badpak past perfect

Snelle en bijzonder verzorgde levering.

Snelle en bijzonder verzorgde levering.

Een ontzettend fijn corrigerend hemd�

Een ontzettend fijn corrigerend hemd gekocht voor een fantastische prijs. Snelle levering.

Ik koop al een aantal jaren het�

Ik koop al een aantal jaren het ondergoed omdat het zeer goed zit en het perfect past.

Super mooi topje in de sale gekocht

Super mooi topje in de sale gekocht, snel bezorgd, de juiste kleur. Kortom helemaal blij mee!

Superjammer

Superjammer! Net 2 shorts besteld en de volgende dag een actie met 2+1 gratis.....vind ik echt super vervelend

Goed maar te duur

Op de website van een andere verkoper hetzelfde produkt de helft goedkoper. Twee voor de prijs van een. Conclusie: goed maar te duur.

Vlotte service

Vlotte service. Prijs kwaliteit verhouding is prima. Ruime keuze. De maat is perfect.

Zit gewoon super lekker

Zit gewoon super lekker

Fijn badpak in maat 48!

Fijn badpak in maat 48!

Ondergoed zit lekker

Ondergoed zit lekker, knelt nergens. Nu weet ik waarom mijn dochter bij dit merk zweert..

Had katoen verwacht

Had katoen verwacht

Ik vond de vroegere gaines volledig in�

Ik vond de vroegere gaines volledig in katoen bog beter

Precies zoals verwacht.goede service

Precies zoals verwacht.goede service

Snelle levering, zeer mooi en kwalitatief product.

Vandaag besteld morgen in huis.

Vandaag besteld morgen in huis. Prima ondergoed eindelijk terug gevonden op internet. Werd net meer verkocht bij de winkel waar ik ze altijd kocht. Dank!

Alles zeer snel en correct geleverd.

Alles zeer snel en correct geleverd. Erg tevreden

Voor mij alleen nog maar Ten Cate ondergoed

Als ik ondergoed koop, dan bij Ten Cate. Ten Cate secrets is al jaren mijn favoriete ondergoed. Niet zichtbaar onder kleding. Het heeft een goede passform en het is aangenaam materiaal. Het is gemakkelijk in onderhoud, heeft een goede kwaliteit en gaat lang mee.

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.