Snelle service ??

Snelle service ??

Prima service! Goede maattabellen als bestelhulp.

Gewoon goed

De artikelen in de bestelling waren zoals bescheven. Het werd op tijd en goed verpakt bezorgd.

Helemaal top

Super snel geleverd.

Alles goed gegaan.

Alles goed gegaan. Super snel.

Prima tevreden

Prima tevreden. Mooie kwaliteit die ook mooi blijft.

Helemaal prima!

Helemaal prima!

eerste ervaring is goed

eerste ervaring is goed. Nog wat langer dragen om goed te kunnen beoordelen

Fijne hemdjes

Fijne hemdjes. Snel geleverd. Prima

Mooie broekjes en Mooie kwaliteit.

Mooie broekjes en Mooie kwaliteit.

Snelle levering en een kwalitatief mooi�

Snelle levering en een kwalitatief mooi product.

Al de tweede keer heb ik bij Ten Cat�

Al de tweede keer heb ik bij Ten Cat ondergoed gekocht. Kwaliteit prima, levering, retour, terugbetaling zijn uitstekend gegaan. Ik heb voor mijn man bamboo long short gekocht als beter alternatief voor Sloggi long die maar steeds veel te snel versleten ondanks de hoge prijs. De onderbroeken zitten zeer goed, rollen minder op dan bij andere merken, blijft in vorm. Onderhemden zijn zeer lang en zij blijven goed in zijn broek zitten. Dames slips zijn ook zeer goed van kwaliteit. Ik blijf bestellen bij Ten Cate.

Product was goed

Product was goed, maat was te groot.

Duidelijke webshop

Duidelijke webshop, artikelen goed zichtbaar.

Prijs kwaliteitseisen kloppen helemaal�

Prijs kwaliteitseisen kloppen helemaal , ik ben tevreden

Snelle levering en prima kwaliteit

Snelle levering en prima kwaliteit

Een heel mooi en goed topje maar het�

Een heel mooi en goed topje maar het zit nog wel erg strak. Misschien na het wassen wat losser. Kwaliteit prijsverhouding scoort dit bij mij heel hoog.

Altijd zeer tevreden, deze keer iets minder

Hoewel ik altijd zeer tevreden ben over de kwaliteit van Ten Cate, was de maatvoering nu niet goed. Ineens 3 cm smaller geworden. Natuurlijk terug gestuurd, hopelijk hebben ze er 1-tje met de juiste maat. Nog nooit iets terug hoeven te sturen en dat zegt natuurlijk ook wat. Als de kwaliteit van de service net zo goed is als die van het product dan komt het goed

Alles klopt

Mooi, goed zittend ondergoed en snel geleverd.

Past en draagt geweldig.

Past en draagt geweldig.

Goede Pasvorm

Snelle levering. Boxer zit qua pasvorm ook goed en mooie stof. Ook voor dit merk geld, heb je b.v. een maat M van een ander merk ,de Ten Cate M ook goed is. Voor de rest is de kwaliteit natuurlijk even afwachten.

Bestellingen en levering van mijn�

Bestellingen en levering van mijn bestelling: prima. Kwaliteit tenCate ondergoed: prima.

Fijn ondergoed

Fijn ondergoed! Absolute aanrader. Al jaren favoriet.

Perfecte kwaliteit

Perfecte kwaliteit, was na was blijft t materiaal in vorm. Mijn voorkeur gaat uit naar Ten Cate Secrets. Onder alle kleding te dragen. Enige minpuntje is dat bij ondergoed de zijnaadjes los (kunnen)laten. Maar ondanks dat raad ik Ten Cate zeker aan. Ik ben fan!

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.