Klantvriendelijker.

Klantvriendelijk.Helaas niet de juiste artikelen voorradig. Dat is jammer.

Prima kwaliteit!!!

Prima kwaliteit!!!

My new BF

Wat een feestje dat iets zo lekker kan zitten. Absoluut my new BF, goede pasvorm, mooie kwaliteit, en door het fluwelen randje blijft het prachtig op zijn plek. Absoluut een aanrader!

Prima bezorging

Prima bezorging, nette ingepakt.??

Goed en betrouwbaar.

Goed en betrouwbaar.

Super kwaliteit

Super kwaliteit, model zit als gegoten. Heel vlotte levering,TOP

Secrets

Perfect passende lingerie. Zit comfortabel. Is onzichtbaar onder je kleding.

Heel snelle levering.

Heel snelle levering.

Dames bh top

Past prima, zit lekker.

Dankzij een tip van vriendin hele fijne�

Dankzij een tip van vriendin hele fijne en leuk gekleurde hemdjes gescoord in de sale!!!

Heel fijne onderbroekje voor mijn�

Heel fijne onderbroekje voor mijn dochter van 6. In het kruisgedeelte zit een ander zacht stofje. Mijn dochter vindt ze erg comfortabel. Echt een aanrader

dd29-03-2021

dd. 29-3-2021 Tot op heden heb ik geen zending van mijn aankoop ontvangen dus ik vraag me af waar hij is gebleven

Tevreden

Snelle levering, top kwaliteit producten.

Helemaal top!

Hele snelle verzending.

Betrouwbaar en snel geleverd

Betrouwbaar en snel geleverd

Ten cate is geweldig

Ten cate is geweldig Comfortable heerlijke stof Goeie kwaliteit Zelf draag ik het al jaren nu de kinderen dus ook ze willen niks anders dan ten cate

Prima product

Prima product , prima levering

Goeie kwaliteit en snelle levering

Goeie kwaliteit en snelle levering

Snelle en goede levering van prima�

Snelle en goede levering van prima product

Snelle levering en heerlijk zittende�

Snelle levering en heerlijk zittende shorts, top!

Super tevreden met de producten en de�

Super tevreden met de producten en de dienstverlening!

Snelle levering dus heel tevreden.

Snelle levering dus heel tevreden.

De bestelling was onvoldoende geleverd

De bestelling was onvoldoende geleverd. De actie daarop was prima.

Bij mijn eerste bestelling ontbrak er�

Bij mijn eerste bestelling ontbrak er een artikel. Ik kreeg het ontbrekende artikel met een extra cadeau ter compensatie. Hulde. Vandaar dat ik opnieuw artikelen besteld heb.

Snelle levering, goede service Had graag wat meer keuze gezien in de free en easy collectie

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.