Leuk en mooi ondergoed

Leuk en mooi ondergoed! Prijs en kwaliteit perfect naar wens!

Prima webshop

Prima webshop. Bestelling was snel binnen. materiaal was zoals verwacht.

Corrigeert prima maar nutteloos�

Corrigeert prima maar nutteloos product.Als je naar toilet moet moet je jezelf helemaal uitkleden dus zelf niet over nagedacht helaas.

Producten zeer goed

Producten zeer goed, boven verwachting, bezorging adequaat en snel

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit, perfecte levering .

goede keus

De bestelling was keurig verzorgd en op tijd binnengekomen. Het product bleek te zijn wat ik ervan verwachtte. Ik zal in de toekomst zeker nog eens gebruik maken van TenCate.

De boxers zitten veel te strak aan de�

De boxers zitten veel te strak aan de bovenkant. Voor zoveel geld had ik een betere pasvorm verwacht.

Goede verhouding prijs kwaliteit.

Goede verhouding prijs kwaliteit.

Prima service. TIP: graag wat meer keuze in xs maten boxershorts en shirts

Zeer tevreden over de aangekochte�

Zeer tevreden over de aangekochte producten, vlotte service en levering.

De broekjes zijn niet allemaal�

De broekjes zijn niet allemaal hetzelfde. Hierdoor valt van de ene de XL veel groter dan de andere. Dat staat niet goed in de omschrijving. Terugsturen niet zinvol omdat verzendkosten verrekend worden.

Goede levering en zeer tevreden .

Goede levering en zeer tevreden .

Twee rode onderbroekjes gekocht,

Twee rode onderbroekjes gekocht,: prachtige kwaliteit, mooi rood en passen fantastisch! Als fervent lange-afstand-wandelaarster waardeer ik jullie perfecte pasvorm enorm!!

goede prijs kwaliteit

goede prijs kwaliteit

Prima spullen

Prima spullen. Levering iets vertraagd

Toppe levering van top ondergoed.

Toppe levering van top ondergoed.

Ik wou een artikel terug sturen

Ik wou een artikel terug sturen Hiervoor heb ik tot 3 maal contact moeten opnemen Volgens post.nl had ik een barcode nodig en die stond niet op etiket. Nu heb ik kunnen terug sturen met bppst maar ik ontvang geen ontvangstbewijs,hopelijk vind ik het bedrag vlug op mijn rekening De kwaliteit van ten Cate vind ik prima maar voortaan ga ik toch naar mijn vertrouwde winkel want het retourneren is een heel gedoe via Belgi�

Jammer dat de bezorgtojd z� lang duurt..

Jammer dat de bezorgtojd z� lang duurt..

Blij mee

Bestelling werd vlot geleverd, alles was netjes verpakt. Blij mee, ik bestel zeker nog een keer.

Bestelling vlot verlopen

Bestelling vlot verlopen. Goede kwaliteit van ondergoed

Nog deels nabezorgen

LS, Op zich ben ik tevreden met de aankoop. Werd sneller bezorgd dan ik verwachtte. Echter, er ontbrak een slipje bij de levering. Na telefoontje hierover, aardige mevrouw, werd mij beloofd dat het ontbrekende artikel z.s.m. bezorgd zou worden. Dat was 23 februari. Tot op heden heb ik nog niets ontvangen. Het kan nog komen, neem ik aan. Ik zal in dat geval nog meer artikelen willen bestellen want de kwaliteit is prima!

Goede kwaliteit, snel geleverd, net product

Goede kwaliteit, keurig allemaal individueel verpakt, net doosje en inclusief hangertjes voor de items die dat nodig hebben. En snel geleverd. Kortom: top!

Ik ben blij verrast dat de bestelling �

Ik ben blij verrast dat de bestelling er al eerder was dan de mail met track en trac�, en wat betreft de shorts die ik besteld heb...ze zitten erg prettig

Goed bedrijf met een uitstekende�

Goed bedrijf met een uitstekende service En kwaliteits producten waar je lang Plezier van hebt.

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.