Geen verder commentaar

Geen verder commentaar. Gewoon uitstekend ondergoed dat me snel is toegezonden.

Goede pasvorm, slechte kwaliteit

De huidige levering lijkt weer wat beter te zijn. Het is alleen jammer dat het ondergoed niet op 60 graden te wassen is. Helaas is de kwaliteit van Ten Cate niet meer zoals het geweest is. Het ondergoed van onze oudste dochter (mt. 86/92) was na ongeveer een half jaar echt helemaal versleten (dun, de gaten vielen er in, ik had het voor de hygi�ne wel gewassen op 60 graden) Nu voor onze tweede dochter dus nieuw moeten kopen (vind ik echt absurd, dat het amper voor 1 kindje gedragen kan worden). Nu maar wassen op 40 graden en kijken dat het langer mee gaat. Ik heb toch weer deze onderbroekjes besteld omdat de pasvorm wel heel goed is.

2 bamboe t-shirts gekocht

2 bamboe t-shirts gekocht. Mooi. Goede kwaliteit. Zitten lekker. Zwart besteld maar kleur is meer donkerblauw.

Het vinden van de Ten Cate website was�lastig

Het vinden van de Ten Cate website was lastig. Ik wilde de normale basic singlet bestellen, maar die was in mijn maat niet voorradig. Ik heb fine besteld,maar kon geen uitleg vinden wat dit nu inhoud. De afhandeling van mijn bestelling is prima verlopen en ook snel, met een keurige retour sticker, prima ! Product informatie op de site kan beter.

Top service en snelle contacten .

Top service en snelle contacten .

Fijn!

Snelle levering, mooie lingerie die fijn aanvoelt

Goed product! Snelle levering!

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering. Klantenservice is erg behulpzaam

Gedegen artikelen goede kwaliteit

Gedegen artikelen goede kwaliteit

Mooie pasvorm

Mooie pasvorm Fijne dracht Mooie kleuren

Het pakje was er snel en toen bleek dat�

Het pakje was er snel en toen bleek dat het toch niet paste was het retourneren snel gepiept.

Makkelijk kunnen bestellen

Makkelijk kunnen bestellen en snelle levering met track and trace.

Heel tevreden zowel over kwaliteit als�

Heel tevreden zowel over kwaliteit als over service

Snelle service.

Snelle service. Blij met kwaliteit van de spullen.

Superblij met mijn aankoop

Superblij met mijn aankoop , netjes en veilig geleverd aan huis !! Bedankt !??

LTC Thermo ondergoed een aanrader

Het thermo ondergoed van L. Ten Cate is absoluut een aanrader!

Heel tevreden met mijn bestelling

Heel tevreden met mijn bestelling. Snel geleverd. Top!

Snelle levering! Keurig

Levering was snel en naar wens

Levering was snel en naar wens. Ik heb alleen geen track and trace code gehad, dus de bezorging kwam onverwacht.

Snelle levering vertrouwde kwaliteit

Snelle levering van de vertrouwde kwaliteit

Vlotte levering.

Vlotte levering. Dit model valt veel kleiner uit dan het normale model. He normale model maat S is nog vrij ruim in de boord. En dit mode had ik beter in M kunnen kopen.

Snelle en goede levering.

Snelle en goede levering.

Super tevreden

Super tevreden. Binnen paar dagen in huis. Goede producten

Erg blij mee.

Erg blij mee.

prima service echter de bamboe�

prima service echter de bamboe onderbroeken gaan na 2 x dagen al enorm pillen. Ga ze terug opsturen en klacht indienen jammer want zijn super zacht

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.