Slip tencate secret

Ik ben heel blij met de slip can tencate secret Alleen jammer als er iets niet op voorraad is dan moet je zelf bellen ba 6 dagen . Waarom niet even een mailtje dat deze slip kleur er niet meer is . Maar verder super te vrede. Gr jolanda klijn

Goed product en snel geleverd.

Goed product en snel geleverd.

Prima voorraad

Prima voorraad, levering prima, correcte levering

Prima product

Prima product, prima service!

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

Bamboe shirts besteld en deze zitten�

Bamboe shirts besteld en deze zitten heerlijk

Een goed bereikbare en klantvriendelijke site.

Op de site is het makkelijk zoeken, helaas waren sommige maten uitverkocht en natuurlijk net de kleuren die ik mooi vind, maar ja, dat kan gebeuren. De gekozen artikelen werden snel bezorgd, helaas iets te klein gegokt. Mijn fout. Retour ging zonder problemen en na een paar dagen kreeg is al een mail waarin gezegd werd dat mijn betaalde bedrag wordt teruggestort. Al met al een prima ervaring en zeker een site waar ik graag weer wat zal bestellen.

Snel geleverd, goede kwaliteit??

De bestelling is prima

De bestelling is prima. Er kwam alleen geen melding wanneer het pakket bezorgd zou gaan worden, geen track en trace om te volgen.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit. Snelle levering

Goede service. Geen melding gekregen wanneer het zou komen. Maar kwam snel

Prima waren en prima levering!

Prima waren en prima levering!

Prima geregeld

Prima geregeld. Nog een vraag gesteld per mail, daar kwam een keurig antwoord op en ook snel.

Alles OK !

De geleverde producten beantwoorden aan mijn verwachtingen.

Snelle levering, goed product!

Snelle levering, mooi product. Goede draagcomfort!

Alles goed voor elkaar!

Alles goed voor elkaar!

mooie kwaliteit

Tijdige levering, producten voelen fijn aan, 1e wasbeurt moet nog gebeuren en dus nog even afwachten hoelang eea goed blijft

Supersnelle levering in deze drukke�

Supersnelle levering in deze drukke tijden!! Ik kreeg alleen geen melding dat het opgestuurd was maar daar stond tegenover dat het er gewoon was! Geen woord teveel....gewoon doen! Mooie service, perfect ondergoed! Retoursticker erin en doos is ook geschikt om retour te zenden. Was niet nodig maar viel me op hoe goed dit geregeld is.

Heerlijke bamboeshirts

Heerlijke bamboeshirts en snel geleverd

Div. artikelen

Snelle verzending en netjes aangeleverde spullen van een goede kwaliteit zoals je van Ten Cate kunt verwachten.

Snel, effici�nt en goed geleverd

Levering prima op tijd

Levering prima op tijd, geen klachten.

TEN CATE PRODUCTEN DIE IK HEB GEKOCHT�

TEN CATE PRODUCTEN DIE IK HEB GEKOCHT ZIJ GOED VAN KWALITEIT EN BETAALBARE . AANBEVOLEN !

Ik ben heel tevreden over mijn�

Ik ben heel tevreden over mijn bestelling en de verzorging van uw kant.

verzending + kwaliteit = okay

verzending + kwaliteit = okay

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.