Prima kwaliteit

Prima kwaliteit, betrouwbare en stipte levering. Een aanrader!

Goede kwaliteit en prima prijs.

Goede kwaliteit en prima prijs.

Prima Perfecto

Erg mooi!

Erg mooi! Fijne kwaliteit. Goed aangeleverd. Zeer tevreden.

Helaas op Max 40 graden wassen

Ik heb 2 hemdjes en 2 boxershorts gekocht. Mooie kleuren fijn draagcomfort. Het enig wat ik niet begrijp is dat je de boxershorts maar op 40 graden mag wassen. Als ik dat had geweten had ik ze niet besteld

Goed kwaliteit ??Snelle levering??

Goed kwaliteit ??Snelle levering??

Goede kwaliteit boxers ook na veel�

Goede kwaliteit boxers ook na veel wassen

heerlijk zit er mooi srak in echt maatje minder

heerlijk zit er mooi, en zit er mooi strak in!!! bezorgin snel en Afhandeling en bezorging zeer snel en goed. Product mooi en ik zit er ook mooi strak i.n groeten Annemarie

De pasvorm van mijn aankoop is perfect, ik kan iedereen aanraden om eens een kijkje in de webshop te nemen. Ook de service en de snelle verzending zijn een absolute plus/

Uistekende producten van Ten Cate.

Uistekende producten van Ten Cate.

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering Goede kwaliteit Iedereen aan te raden

Snelle bezorging

Snelle bezorging, goede kwaliteit, fijne prijs

Ten Kate is zeeeer slecht in het�

Ten Kate is zeeeer slecht in het beantwoorden van vragen ,die over het product gaat .

pyama

mooie pyjama. Snelle levering

perfecte pasvorm al jarenlang door ons�

perfecte pasvorm al jarenlang door ons gekend

Perfect product en perfecte levering??

Perfect product en perfecte levering??

Fijne duidelijke site.

Fijne duidelijke site, uitgebreide beschrijving. Makkelijk bestelproces en snelle en correcte levering.

Mooi materiaal

Mooi materiaal, snelle levering

Uitstekend product

Uitstekend product, snelle levering.

Mooien deal ten cate slips

Mooien deal 2 plus 1 gratis Zijn fijne slips met badstofkruisje en van katoen wat voor vrouwen erg belangrijk is . Zitten erg fijn .

Prima in orde

Snelle levering. Alles prima in orde en de kids vinden het ondergoed heerlijk zitten.

Shape underwear van Ten Cate

Al jaren heb ik shape underwear van Ten Cate. Ik ben erg tevreden over de pasvorm. Ook de prijs is prima. En lekker snel droog na het wassen.

Heel tevreden over proces van begin tot�

Heel tevreden over proces van begin tot eind.

Snel geleverd ik ben blij met rode onderjurk ivm doorschijnen van mijn eerder gekochte rode jurk. Nu draagt het netjes en zie ik er goed verzorgd uit.

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.