alle drie de leveringen netjes�

alle drie de leveringen netjes verzorgd, en geleverd op het afgesproken tijdstip, keurig verpakt en de artikelen voldoen geheel aan mijn wensen.

Heel vlug de bestelling opgestuurd

Heel vlug de bestelling opgestuurd

Snelle levering en correct volgens de bestelling

Prima kwaliteit van het product en snel�

Prima kwaliteit van het product en snel geleverd!

Ten Cate levert altijd snel en heel�

Ten Cate levert altijd snel en heel netjes verpakt .

Uitstekende ervaring

Uitstekende ervaring

Netjes geleverd en netjes retour gedaan�

Netjes geleverd en netjes retour gedaan en geld op tijd terug.

Prima geregeld

Prima geregeld, mijn bestelling had ik snel in huis.

Snelle service, goede kwaliteit.

Keurig verzorgd

Keurig verzorgd, mooie kwaliteit

kleuren

Ik heb wel eens meegemaakt dat de kleuren die ik op mijn beeldscherm zag, afweken van de werkelijkheid. De gekleurde slip die ik heb gekocht, heeft dezelfde kleuren als de afbeelding. Complimenten

Het komt allemaal goed!

De levering gebeurde in twee stappen. De eerste keer 3, later nog eens twee stuks. Lastig is ook dat er geen track&trace is en de PostNL man plots voor je neus staat! Gelukkig was er nog Giel van de klantendienst.

Snelle levering en prima kwaliteit.

Snelle levering en prima kwaliteit.

Ik ontving vorige week slechts een�

Ik ontving vorige week slechts een gedeelte vd bestelling hoewel ik het volledige bedrag onmiddellijk via betaalkaart heb voldaan. Ik kreeg hier geen enkele verdere info over en krijg geen reactie op mijn mail hierover aan jullie klantendienst. Daarentegen sturen jullie wel deze tevredenheidsenquete? Katrien Penne, Pensstraat 13, 9070 Heusden.

Bamboe ondergoed en hemden fijn om te�

Bamboe ondergoed en hemden fijn om te dragen.

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

T-shirts besteld en ontvangen

T-shirts besteld en ontvangen. Niets meer en niets minder

Vriendelijke helpdesk

Per ongeluk de foute maat geselecteerd bij 1 vd 2 producten. Na contact met de helpdesk een snelle en klantvriendelijke oplossing gekregen(y)!

De eerste broekjes terug gestuurd

De eerste broekjes terug gestuurd. Uitstekende service direct geld terug. nieuwe besteld en weer spoedig geleverd. Soms moet je wel eens even wachten als er je maat of kleur niet is, maar geen ramp ze zitten zo heerlijk dat ik er dat graag voor over heb.

Correct

Correct. Goede opvolging van bestelling. Ten Cate staat voor de beste kwaliteit.

Voor mij de beste boxers

Voor mij de beste boxers, zitten perfect en van goede kwaliteit!

Ik heb nog nooit onderbroeken gehad die�

Ik ga al mijn oude spul weggooien en stukje bij beetje nieuwe van jullie kopen (stukje bij beetje, want het is wel veel geld voor een onderbroek).

Snelle levering en top product het thermisch ondergoed

Snelle levering en top product!

prima aankopen

prima aankopen, tevreden

Mooie producten

Mooie producten, duurzaam geproduceerd

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.