Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

Erg mooi ondergoed en van zeer goede�

Erg mooi ondergoed en van zeer goede kwaliteit. Prima pasvorm. Mijn dochter heeft een hekel aan labels en ten Cate heeft dit in het ondergoed gedrukt, ontzettend fijn!

Fijne hemdjes en perfecte pasvorm

Fijne hemdjes en perfecte pasvorm. Ik heb ze al jaren en daarom nu weer nieuwe besteld. Ook de levering verliep vlotjes.

Die gulp...

Het materiaal van mijn nieuwe ondergoed is heerlijk elastisch, zacht voor de huid en de pasvorm is onovertroffen. Dat is de conclusie van de eerste week draagcomfort. Ik heb twee opmerkingen. A een.gulp in een onderbroek is nmm nutteloos en kan gerust vervallen. Ik neem tenminste niet aan dag twee opzettelijke openingen aan de voorzijde en ver van elkaar af als een soort superkatoenen airco zijn bedoeld. B De geheel witte variant was in mijn maat niet voorhanden ten tijde van mijn bestelling. Erg jammer want wit is bij uitstek de beste kleur voor lijfgoed. Wit toont duidelijk dat textiel de wasmand in moet, als u begrijpt wat ik bedoel. LC

Snelle levering, duidelijke webshop

Super snelle levering!

Super snelle levering! Lastig om voor grote jongens te kopen... van 188 is er bijna niets en de S is aan de grote kant...

Perfecte onderbroeken

Prima product

Prima product, enkel lange levertermijn...

Bestelling vlot in huis

Bestelling vlot in huis, en alles klopte.

Ten Cate: nog steeds een 5-sterrenmerk.

Door mijn hoge leeftijd word ik kouwelijk. Om de kachel niet te hoog te zetten heb ik besloten thermohemdjes te gaan dragen. Ten Cate staat van vroeger in mijn geheugen als een bijzonder goed merk. De bestelling, de bezorging en het door mij gekeurde product: alles prima, prima! Ten Cate, nog steeds voor mij 5 sterren!

Duidelijk en snel

Duidelijk en snel

Snelle levering. Het product was zoals ik verwachte.

Iedereen weer blij

Ons standaard adres voor ondergoed. We zijn er iedere keer weer heel blij mee, zowel ik zelf als de kids. Goede kwaliteit, snel geleverd.

Kleur was niet wat ik besteld had,was�

Kleur was niet wat ik besteld had,was blauw in plaats van zwart. Lengte van t shirt was op website niet aangegeven met tot gevolg dat ze veel te lang zijn voor mij, gelukkig is mijn zoon wat langer!

Alles van begin tot het eind goed�

Alles van begin tot het eind goed verzorgd. Snelle afwikkeling en kwalitatief uitstekend materiaal. Een pluim ! !

Over het algemeen positief maar...

Over het algemeen positief maar... Jammer dat sommige artikelen worden geleverd met een plastic winkelhangertje erbij, kan meteen bij het plasticafval dus liever dat soort dingen weglaten.

Bamboo shirts blauw

Bamboo shirts gekocht. Waren er redelijk snel. Goed verpakt. Shirts zelf vallen nogal slimfit. 1 x gewassen en blijven zacht aanvoelen.

Snelle levering, tegen een scherpe prijs.

Prijs kwaliteit verhouding uitstekend.

Prijs kwaliteit verhouding uitstekend.

Top kwaliteit!!!!

Top kwaliteit!!!! Zo zacht als wolkjes ??

Eindelijk de fijnste onderbroeken gevonden!

Eindelijk de fijnste onderbroeken gevonden! Erg comfortabel, lekkere kleur (rood) �n ze mogen in de droger!! Top!

Snelle levering?? prima kwaliteit�

Snelle levering?? prima kwaliteit shirts en een ruime keuze??

Fijn kwalitatief goed ondergoed

Fijn kwalitatief goed ondergoed. Verpakking kan misschien wel milieu vriendelijker.

Zitten heerlijk maat is ook goed .

Zitten heerlijk maat is ook goed .

super

geleverde artikelen beantwoorden volledig aan de verwachtingen, geweldig vlugge levering en de voordeelaktie was eveneens om van te genieten met daarbij nog eens een welkomstkorting!!! Dankjewel !!!

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.