Levering ging snel/ goede kwaliteit

De levering ging snel, artikelen zijn van goede kwaliteit

Valt kleiner uit.

Ik heb al jaren de de high leg secrets slipstream van Ten Cate. Altijd de maat M. Nu dus ook besteld....valt dus deze M veel kleiner uit. Klopt dit ook? Net een antwoord gekregen.... Dat de slipstream naarmate dragen en wassen kunnen uitrekken vind ik een logische verklaring. Hartelijk dank voor uw snelle reactie. ????

goede kwalityd en snelle service

goede kwalityd en snelle service

Goede antwoorden

Goede antwoorden, waardoor ik tevreden ben.

Bestelling badpak.

Een vlotte en verzorgde ontvangst van het bestelde. Bovendien een badpak van prima kwaliteit.

Vandaag besteld

Vandaag besteld, morgen in huis

Ouderwets goed.

Zoals vroeger al een geweldig product. Ouderwets goed , ondergoed.

Mooi

Het zijn hele mooie broekjes

Snelle levering, snel reactie op mail

Topproducten

Bikini precies zoals op foto�s en snelle verzending. Ben fan van Ten Cate en TC wow. Wat duurder, maar zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Helemaal niet tevreden

Helemaal niet tevreden, ik heb een dikke week geleden besteld en heb het order nog steeds niet ontvangen.

Snelle levering, mooie kwaliteit

Nare plakstrip en geen reactie van de klantenservice

Plakstrip ter bescherming gaat niet goed van de badmode af. Ik krijg geen reactie van de klantenservice en kan eigenlijk het badpak niet gebruiken zo.

Levering

Snelle en correcte levering door tenCate1952 en PostNL.

Goede pasvorm

Onlangs de badmode van Ten Cate ontdekt. Goede pasvorm, voel me goed in mijn bikini en dat voor een vriendelijke prijs. Kortom heel tevreden met mijn aankoop! Snelle en nette levering.

Allemaal goed verzorgd.

Allemaal goed verzorgd.

Heel blij mee!

Heel blij met de 2 bikini's die ik heb besteld. Ze zijn op verschillende manieren te dragen en zitten lekker. De levering was ook heel snel.

Betrouwbaar merk

Netjes verpakt, mooie slips, snelle verzending.

Ik kocht altijd bij TenCate in�Enschede

Ik kocht altijd bij TenCate in Enschede,erg jammer dat die er niet meer is,dus moest wel online gaan bestellen,als je ergens tevreden over bent heb je geen keus,dus erg blij ermee,en gewoon goed!!!

Prima levering

Prima levering

Levering laat wel erg lang op zich�

Levering laat wel erg lang op zich wachten meer dan 10 dagen tevens de reactie vanuit de klantenservice.

Het badpak is van een prima kwaliteit�

Het badpak is van een prima kwaliteit en heeft een goede pasvorm. De bezorging was ok� en snel. Ik hoop er nog lang plezier van te hebben. Bedankt!

Het is een goede kwaliteit

Het is een goede kwaliteit

Snelle levering, goede retour afhandeling

Erg ontevreden over Ten Cate

Ik was overgestapt naar Ten Cate ondergoed en ben zeer ontevreden hierover. Binnen t jaar laten de zijnaden los en ook dubbele rand aan bovenkant en pijpen laten los. Heb veel ondergoed dus wordt niet heel veel gedragen. daarbij draag ik al 60 jaar ondergoed en heb dit nog nooit meegemaakt. Ik was het op 30 of 40 gr. en doe het niet in de droger. Ik had deze gekocht bij Makro. Nou hoor ik achteraf dat het dan oud is en in meerder winkels heeft gelegen. Ik vind dit uitermate slecht. Als het ondergoed daarvan in kwaliteit achteruit gaat zou het ook daar niet meer verkocht worden. En zo goedkoop is t daar ook niet. Makro en Ten Cate geven beiden niet thuis.

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.