Accurate levering

Accurate levering. Mooie producten

Snel contact

Directe levering prima geregeld. Na retour vanwege verkeerde maat snelle feedback en geld terug. Zeer professioneel.

Prima Bedrijf en Webshop

Prima bedrijf met goed functionerende webshop. Besteld en kreeg de boxers de volgende dag al binnen. Boxers waren tevens door een actie goedkoper dan elders.

Mooi ondergoed

Mooi ondergoed, goede pasvorm en vooral blijft mooi in de was.

Het corrigerend hemdje is wel wat strak�

Het corrigerend hemdje is wel wat strak om het lijf maar geeft zichtbaar een mooi figuur weer. Hartelijk dank hiervoor.

Het product is goed

Het product is goed, de levering is goed, de prijs is goed alleen mijn gewenste kleur- en maatvoering was niet op voorraad, maar is denk dat dit te maken heeft met Covid-19.

Goede service, betrouwbare webshop. Na omruilen stond het bedrag snel weer op mijn rekening.

Snelle levering en goede kwaliteit van�

Snelle levering en goede kwaliteit van de ( biologische) herenboxershorts.

Snelle levering!

Snelle levering!

Reclame na aankoop tenCate 1952 producten

Al jaren gebruik ik tenCate 1952 ondergoed, Prima product! Echter na de bestelling krijg ik reclame van tenCate 1952 in allerlei apps: Nu.nl, Wordfeud,NOS.nl, enz. Zeer storend omdat ik al producten heb gekocht. Kan die reclame wat minder? Groet Hans Wolff Emmen

Had een onderjurk besteld

Had een onderjurk besteld, deze was veel te klein .Teruggestuurd en ik kreeg zeer snel het geld teruggestort op mijn rekening. Bedankt Ten Cate!

Mooi afgeleverd product

Mooi afgeleverd product. Zelfs met een kledinghanger. Netjes en snel geleverd.

Mijn dochter vind het erg fijne�

Mijn dochter vind het erg fijne ondergoed. Past heerlijk en kruipt niet in haar billetjes. Veder netjes van kwaliteit.

Zeer goede kwaliteit!

Zeer fijne en zachte stof. Pasvorm is goed. Ben er erg blij mee!

Ik ben super tevreden met de shirts

Ik ben super tevreden met de shirts

Mijn eerste bestelling

Mijn eerste bestelling! Maar allemaal super! Ik ben er heel erg blij mee :)

gewoon prima zoals het hoort

gewoon prima zoals het hoort

Prima bezorging

Prima bezorging. Helaas was het product niet naar onze verwachting. Retourzending en afwikkeling ging ook vlot

Snelle levering! Hele fijne onderbroekjes voor ons kleine grote meisje die zindelijk aan het worden is.

Makkelijk zoeksysteem

Makkelijk zoeksysteem, eenvoudig te bestellen Snelle levering

Aanrader

Duidelijke website, ruim assortiment en hele snelle levering! En het belangrijkste is nog wel de kwaliteit van de producten, echt onwijs goed!

Snelle verzending en levering

Snelle verzending en levering. Kan volgende keer als brievenbuspost ipv 3x underwear in een dubbele kartonnen doos. Zoeken op de site kan wat makkelijker gemaakt worden in het hoofdme u, nu moet je steeds door alle producten naar beneden scrollen.

Geen interesse in

Geen interesse in

Zeer goede kwaliteit

Zeer goede kwaliteit! Mijn dochter is altijd zeer blij mee. En elke vrouw weet hoe belangrijk een fijne lingerie is! Dank u wel!

Maat L ondergoed valt wel erg groot uit�

Maat L ondergoed valt wel erg groot uit XXL

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.