prima ervaring duidelijke webshop en�

prima ervaring duidelijke webshop en snelle levering

Bestelling prima verlopen

Bestelling prima verlopen. Op tijd geleverd, het zag er goed uit.

Uitstekende levering

Snelle levering, goed telefonisch advies en ondanks dat ik liever niets retour stuur, kan ik ook hier alleen maar over zeggen dat dit gemakkelijk en goed verzorgd is.

Snel en netjes bezorgd. Producten van fijne kwaliteit

Ten Cate is Top!

Ten Cate heeft fijn ondergoed zowel voor vrouwen als mannen, het zit comfortabel heeft een goede pasvorm en blijft mooi. En snel geleverd!

Alles top

Als altijd snel en top

Fijne lingerie

Vlotte afhandeling en verzending van een fijn kwaliteit product.

Prettig bedrijf

Snelle levering, overzichtelijke site en mijn vraag aan de klantenservice is netjes en vriendelijk beantwoord.

Fijne slips

Fijne slips, die goed aansluiten!

Nette website.

Duidelijke website. Vlotte levering. E�n artikel was niet helemaal goed gestikt. Geretourneerd en aangegeven dat ik �n vervangend artikel wilde. Dit lukte niet (vandaar maar 4 sterren). Wel kreeg ik direct het geld voor het geretourneerde artikel teruggestort.

Ik heb goede ervaringen met ten cate.

Ik heb goede ervaringen met ten cate. Altijd goed verzorgd en op tijd geleverd. Leny Vittali.

Aanrader!

Goede, snelle en nette service. De producten hebben een goede kwaliteit, blijven heel lang mooi!

Eindelijk weer lekker zittende kleding�

Eindelijk weer lekker zittende kleding mede gemaakt van bamboe perfect

Ik ben zeer tevreden over de�

Ik ben zeer tevreden over de bestelling. Snelle levering en alles keurig ingepakt. Ik had Van iets een te kleine maat besteld en wilde een grotere maat maar die moet je dan opnieuw bestellen. Misschien een kleine tip... handig om dat op het retourformulier aan te geven. Nu dacht ik van laat maar dan. Maar over de artikelen die wel goed waren complimenten!

Goede prijs kwaliteit ,snelle levering�

Goede prijs kwaliteit ,snelle levering een tevreden klant.

snel en netjes geleverd

snel en netjes geleverd

het past perfect

het past perfect

Prima service, goedkoper dan in de winkel, dat was dus ook mooi meegenomen . Ben zeer tevreden.

Ten Cate goede kwaliteit.

Goede en duidelijke webside goede service.

Vlugge en nette levering.

Vlugge en nette levering. E�n duidelijke website.

Super goede pasvorm en�

Fijn ondergoed en van goede pasvorm en kwaliteit!

Pure kwaliteit

De kwaliteit is echt overtuigend. Ik raad iedereen aan om als je nu hemden draagt van de WE of de Hema over te stappen naar Ten Cate spaghetti-hemden of tanktops, want de kwaliteit is veel dikker en voelbaar beter. Ik wou dat ik het eerder had ontdekt!

Prima, goed. Geen klachten

Mooie kwaliteit en pasvorm

Mooie kwaliteit en pasvorm zoals altijd, hoop er lang plezier van te hfbbrn!

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.