Producten ok�, klantenservice onder de maat

De producten waren van prima kwaliteit, maar de klantenservice was abominabel: gaf alleen formeel antwoord en deed geen enkele poging me tegemoet te komen helaas

Heel vlug geleverd. Tevreden.

Heel vlug geleverd. Goede kwaliteit.

Mijn bestelling is de volgende dag bij�

Mijn bestelling is de volgende dag bij mij afgeleverd. Kwaliteit is goed, alleen was het model te groot. Na retourzending kreeg ik binnen een week mijn geld terug. Heb wederom een nieuwe bestelling geplaatst. Ik ben tevreden over de snelle levering en afhandeling bij retourzending.

Prima, kwaliteit is super, snel verzonden en makkelijk retour.

De service is uitermate vriendelijk

De service is uitermate vriendelijk en goed, erg tevreden daarover. Helaas vind ik de kwaliteit van de basics iets minder. Harde en schurende naden, pijnlijk elastiek bij de slips en de maten zijn wat kort, ik had mij iets anders voorgesteld . Voorheen kocht ik altijd Ten Cate in de winkel en dat was prima.

Snel, mooi en goed.

Snel in huis, netjes verpakt, paste goed en mooie kwaliteit.

Heel prettig

Heel prettig, alleen het pakketje werd al bezorgd voordat het gemeld was. Ik was toevallig thuis.

Prima materiaal

Prima materiaal, zit fijn, snelle levering en retour ook goed geregeld. Erg blij mee!

Leuke aanbieding gekocht

Leuke aanbieding gekocht, keurig verzonden.

Alles zeer goed!

Alles zeer goed!

I received exactly what I ordered

I received exactly what I ordered, and what I expected, in a very short delay from the order.

Een fijne snelle duidelijke afhandeling!

Een fijne snelle duidelijke afhandeling!

Alles prima verzorgd en in orde bedankt�

Alles prima verzorgd en in orde bedankt hiervoor

Prima in orde

Prima in orde

Mooie en degelijke kwaliteit

Mooie en degelijke kwaliteit. Prima service. nadeel: hoeveelheid plastic verpakkingen en plastic hangertjes met name het laatste is totaal onzinnig en absoluut niet duurzaam.

Goede en snelle levering en heel fijn�

Goede en snelle levering en heel fijn ondergoed

Geweldige kwaliteit en snelle levering

Geweldige kwaliteit en snelle levering

Helemaal tevreden

Snelle service, producten van goede kwaliteit, correcte levering. Ik ben een tevreden klant!

Uitstekend product

Uitstekend product

Prima product

Prima product, mooie kwaliteit soepele stof (pyjama) en snel geleverd

Snel en compleet geleverd.

Snel en compleet geleverd. Geen leveringsbericht ontvangen, maar dat zal wel met de crises te maken hebben gehad.

Ten Cate heeft mijn bestelling snel�

Ten Cate heeft mijn bestelling snel geleverd. Wat mij wel opviel is dat de maat die ik anders ook altijd heb toch strakker zaten. Was dit de reden dat ze misschien in de opruiming waren?

Heldere communicatie

Heldere communicatie, goede kwaliteit ondermode.

Zeer accuraat en snel geholpen

Zeer accuraat en snel geholpen

Ik kende Ten Cate al van een�

Ik kende Ten Cate al van een plaatselijke winkel. Door de coronabende nu te ver weg. Vandaar digitaal besteld. Super snel en goed

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.