Een dag na mijn order werd de�

Een dag na mijn order werd de bestelling al afgeleverd! supersnel! Alles paste en was naar 100% tevredenheid!

Fijne 1e BH

Fijne 1e BH: Zit goed en lijkt toch gewoon haast op een hemdje

Fijne shorts

Goede aanbieding en mijn zoon vindt deze shorts heerlijk zitten!

goede bestel manier voor prima produkten

snel en makkelijk bestellen en uitstekende levering

Zeer tevreden over de afhandeling van�

Zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling.

Duidelijk

Duidelijke website, snel geleverd, goede prijs.

Prima kwaliteit levering op tijd retour�

Prima kwaliteit levering op tijd retour snel afgewerkt.

Dit was mijn eerste bestelling bij Ten�

Dit was mijn eerste bestelling bij Ten Cate, welke zeer goed is bevallen! Ik heb een bralette setje besteld welke echt super mooi zit en daarnaast ook erg comfortabel is. Levering was erg snel, vooral onder de huidige omstandigheden.

goede website,makkelijk om keuzes te�

goede website,makkelijk om keuzes te maken

Makkelijke

Makkelijke, duidelijke en overzichtelijke website

Alles naar wens verlopen.

Alles naar wens verlopen.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering, netjes verpakt. Slips maxi zijn heel erg fijn. Goeie pasvorm en mooi materiaal.

Product voldoet uitstekend aan de�

Product voldoet uitstekend aan de verwachting.

Snelle levering, goede prijs

Mooie meisjes ondergoedsetjes

Mooie meisjes ondergoedsetjes, goede kwaliteit.,

Groot fan

Helemaal fan van ten cate ondergoed secrets. Ik draag niks anders meer. Het is niet goedkoop maar dan heb je ook wat! Ik koop het meestal in de aanbieding. Snelle bezorging.

Onderbroekjes (midi) zijn hoger dan�

Onderbroekjes (midi) zijn hoger dan verwacht maar zitten toch goed.

Ben een groot fan van ten cate en dan�

Ben een groot fan van ten cate en dan de serie v Secrets

Dikke tien!

Een hele Dikke tien!

Ten Cate secrets

Ten Cate secrets. Duur.....kan er niks anders van zeggen maar .....het enige onderzoek wat lekker zit.Niet trekt.Voelt als een 2e huid en zonder naden. Heerlijk om te dragen.Maar ik koop het echt alleen als het in de aanbieding is .

goede kwaliteit van topjes

goede service.. goede kwaliteit.. al missen wij h�������������l erg de boxer shortjes voor meisjes/tieners waar aan de band een strikje stond.. dit was zo een goed model.. en de modellen van broekjes die in de plaats zijn gekomen, zitten niet lekker en ogen heel jongensachtig met de vieze naden. Al jaren hebben wij dezelfde broekjes.. mijn dochter wilde geen ander.. en nu ineens worden ze niet meer gemaakt.. had ik dat geweten.. dan had ik op voorhand een ganse voorraad ingedaan voor alle leeftijden.... zo jammer.. hoop dat ze nog terugkomen.

Prima kwaliteit en fijn met korting�

Prima kwaliteit en fijn met korting kunnen kopen.

Bamboe - Top!

De Bamboe shirts zijn helemaal top. Heerlijk zachte stof en een goede pasvorm.

Altijd tevreden met de producten van�

Altijd tevreden met de producten van ten cate. Fijne kinderpyama's!

Fijne onderbroeken goed bezorgd

Fijne onderbroeken goed bezorgd

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.