Super website

Snelle levering! Toppie

Duidelijke site

Duidelijke site! Snelle levering!

supersnel

Makkelijk kunnen bestellen en snel geleverd. Top!

snel en correct geleverd...een tevreden�

snel en correct geleverd...een tevreden klant

snelle levering+ mooi ondergoed

snelle levering+ mooi ondergoed

Snel besteld en snel in huis!

Snel besteld en snel in huis!

Prima materiaal en pasvorm

Prima materiaal en pasvorm

Correct gjeleverd

Correct gjeleverd

Prima ondergoed

Prima ondergoed, voor een prima prijs. Waarom vier sterren en geen vijf? Omdat je ze nooit in de droger moet doen, ze krimpen fors.

Supersnel in huis

Supersnel in huis, netjes verpakt.

Goede kwaliteit en pasvorm

Goede kwaliteit en pasvorm

Product is en blijft prima.

Als reeds bestaande gebruiker van het Ten Care product, blijf ik zeer tevreden. De on-line dienstverlening was snel en accuraat.

Onderbroeken high leg

Draag ze al heel lang. Zijn prima. De kwaliteit vond ik een jaar of 3 terug beter. De stof is dunner sneller stuk.

Ten Cate secrets singlets

Mooie kwaliteitsvolle hemdjes

TenCate meiden ondergoed

Mooi product en goede kwaliteit. Snelle levering. Top

Correct & snel !

Correct & snel !

Een goede mix van ouderwetse�

Een goede mix van ouderwetse degelijkheid met vlotmoderne uitstraling.

Mooie producten

Mooie producten, vlotte levering!

goed goed goed

Prima product

Prima product, en vlotte levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

MODERN MAAR HEEL GEBRUIKS VRIENDELIJK�

MODERN MAAR HEEL GEBRUIKS VRIENDELIJK OMDAT DE SLIP HOOGOPGESNEDEN IS EN PRETTIG IN DE TAILLE ZODAT ER GEEN HUIDROLLEN ONTSTAAN

Super mooie boxers en hempje

Super mooie boxers en hempje. Het ene merk dat mijn zoontje mooi zit. Blijft mooi hoe vaak je het ook wast:

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering, mooie producten

Prima kwaliteit

Fijne hemden gekocht bij TenCate. Eindelijk hemden die lang genoeg zijn en niet de rug bloot en koud leggen. Mooie kwaliteit. Ook na vaak wassen blijven de hemden prima. Tevreden.

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.