Super kwaliteit en eindelijk de juiste�

Super kwaliteit en eindelijk de juiste hemden gevonden voor mijn gehandicapte dochter. Snelle levering ook. Top!!!

Draag al jaren de RIO van TEN CATE zit�

Draag al jaren de RIO van TEN CATE zit heel prettig. En blijf bij dit merk. Met vriendelijke groeten. Tinie lambo.

Goede service, snelle levering. Alleen jammer dat mijn echtgenoot geen bamboe ondergoed wil.

Geweldige kwaliteit en snelle levering.

Geweldige kwaliteit en snelle levering.

Prima koop zit goed voldoet aan de�

Prima koop zit goed voldoet aan de verwachting

tenCate1952 top producten

direct bij tenCate 1952 besteld,vanwege goede ervaringen met andere producten van tenCate1952

Heb gebeld

Heb gebeld Dat er iets niet was geleverd. En dat een van de pyjama�s nu al een gaatje had zo teleurgesteld. Had meer verwacht van de kwaliteit. Voor mij geen ten Cate meer!

Ben heel blij met de Ten Cate�

Ben heel blij met de Ten Cate ondergoed, goede kwaliteit, ziet lekker om je lichaam, snelle bezorging. En echte aanrader.

Snelle levering en prima kwaliteit

Snelle levering en prima kwaliteit, ben er erg blij mee

Fijne slips en snelle levering

Fijne slips en snelle levering. Keurig.

Snelle levering, goede service!!! Alleen beetje jammer, dat de gratis verzendkosten ineens van �20.00 naar �50.00 zijn verhoogt en dat is toch �4,95...anders had ik nog 2 van die super nachthemden besteld gister...

Prima afhandeling en prima producten

Prima afhandeling en prima producten. Pyamabroeken van mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, goede pasvorm

Fijne site

Snelle levering, goed product, kortom zoals een site behoort te werken, betrouwbaar en snel

Gewoon het is superkwaliteit!!

Gewoon het is superkwaliteit!!

Snelle levering en goed verpakt

Snelle levering en goed verpakt! Mooie producten!

Snelle levering, goede kwaliteit. Mijn man draagt ze al jaren!

Nieuwe favoriet?

De bamboe items zijn echt super. Voelt stevig, zit heerlijk en zweet amper. Als de kwaliteit over een langere periode ook goed blijft, heb ik een nieuwe favoriet.

Valt krap in vergelijk tot andere�

Valt krap in vergelijk tot andere kleding in dezelfde maat van andere producenten.

Snelle levering en mooie producten.

Snelle levering en mooie producten.

Was top!

Was top! Snelle levering en keurig verpakt. Ook netjes geprijsd.

Super mooi.

Super mooi.. Goede service... Voor herhaling vatbaar. ??

Mijn dochter is super tevreden

Mijn dochter is super tevreden, uitstekende pasvorm en veel draagcomfort.

Heel tevreden.

Heel tevreden.

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.