Tevreden!

Goede kwaliteit, keurig verpakt, snel verzonden.

Het product is prima

Het product is prima, snelle, correcte levering, erg tevreden.

Erg blij met dit ondergoed

Erg blij met dit ondergoed, zit heerlijk. Goede service.

Goede kwaliteit!!!

Goede kwaliteit!!!

Ten Cate is een sterke merk.Past altijd�

Ten Cate is een sterke merk.Past altijd goed.

Prima service en kwaliteit

Prima service en kwaliteit

Het ondergoed valt veel te groot

Het ondergoed valt veel te groot. Ik heb hierover gebeld �n op hun verzoek gemaild. Klantenservice reageert heel traag en nu helemaal niet meer.

Snelle levering Perfect product Zeer goede prijs/ kwaliteit verhouding

Helemaal tevreden

Snelle levering, prima kwaliteit.

Goede service en geweldig ondergoed

Goede service en geweldig ondergoed. Helemaal TOP

Helemaal goed!

Het fijnste ondergoed! Snel in huis, heb er niets op aan te merken.

De stof mocht iets steviger zijn

De stof mocht iets steviger zijn. Mijn gekozen maat zit vrij ruim. Prijs - kwaliteit wel een goede koop.

Snelle levering!

Snelle levering!

snelle levering, perfecte blijvende pasvorm

prima, voldoet aan verwachtingen

Prima service. Ook bij retourneren van produkten!

Snelle service en mooie website

Snelle service en mooie website

Heb al 20 jaar thermo ondergoed van ten�

Heb al 20 jaar thermo ondergoed van ten Cate. De kwaliteit is geweldig. Kwam daardoor op het idee om ondergoed te kopen. Ze zitten erg comfortabel en als het dezelfde kwaliteit is die ik van Ten Cate gewend ben, zit het wel goed. Duidelijke site, snelle levering en heel goed, duidelijkheid over de herkomst. Ik ga zeker vaker bestellen voor de rest van het gezin.

Prima webshop met snelle levering

Prima webshop met snelle levering. Wel wat aan de prijs, maar ik had een mooie korting op boxershorts. Bovendien is de kwaliteit echt goed. Ik draag niets anders.

Niks op aan te merken

Niks op aan te merken. Prima service en snel geleverd.

overzichtelijke site

overzichtelijke site, netjes verpakt, op tijd geleverd

Prachtig setje in taupe

Prachtig setje in taupe, bralette en hipster! Groet Erik :-)

Makkelijke website en rappe levering

Makkelijke website en rappe levering

Prima levering

Prima levering. Het mag wat mij betreft met iets minder verpakking geleverd worden.

Alles goed

Alles goed. snelle levering.

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.