De bestelling is snel bezorgd

De bestelling is snel bezorgd, alleen de stof was niet wat we verwachten dus retour gezonden. Mijn geld ook snel retour ontvangen top!!

Snelle levering, goede producten

Grijs en blauw ondergoed gekocht voor�ondergoed

Grijs en blauw ondergoed gekocht voor onze dochter, draagt soepel en fijn en ze is er erg blij mee

Snelle bezorging

Snelle bezorging. Helaas moest ik het bestelde artikel terugsturen, maar kreeg snel mijn geld terug.

Prima kwaliteit, snelle levering

Goedkope site en goede kwaliteit !

Goedkope site en goede kwaliteit !

bestelling snel ontvangen.

Bestelling goed verpakt ontvangen. Wordt via de mail op de hoogte gehouden van je bestelling en verzending. Bestelling snel ontvangen.

Prima afwikkeling retourzending

Ondergoed gekocht, echter materiaal zat niet comfortabel. Teruggestuurd en binnen enkele dagen keurige mail plus geld terug gekregen

Prima slips en snel bezorgd

Prima slips en snel bezorgd

snelle levering en alles naar�

snelle levering en alles naar tevredenheid

Mooi meisjesondergoed!

Super kwaliteit, snelle levering!

Gewoon goed.

Gewoon goed.

Blij met de produkten en de vlotte�

Blij met de produkten en de vlotte levering. Duidelijke website

Supersnelle topservice van goede�

Supersnelle topservice van goede producten!

Top onderbroeken voor onze�

Top onderbroeken voor onze dochter..jammer dat dit de laatste maat is voor dr

Snelle levering en uitstekend kwaliteit�

Snelle levering en uitstekend kwaliteit producten.

GEHEEL NAAR WENS UITGEVOERD

GEHEEL NAAR WENS UITGEVOERD

Snelle levering goede kwaliteit

Snelle levering goede kwaliteit

Top!!!!

Zo'n fijn ondergoed en goede kwaliteit. Beide kids dragen ondergoed van ten cate. Iedere dag een nieuw setje en vaak in de wasmachine maar de kwaliteit blijft mooi!! (Doe het wel niet in de droger). Zit heel mooi aangesloten en leuke printjes. Een vaste klant ??

Goede kwaliteit ondergoed

Goede kwaliteit ondergoed, snel opgestuurd!

Tevreden!

Tevreden! Ondergoed besteld voor onze dochter van 8 jaar. Mooi, kwalitatief goed ondergoed voor een goede prijs!

prima service en snelle levering

prima service en snelle levering

Prima zoals ik van een eenvoudige bestelling verwacht!

Besteld op tijd geleverd en boven�

Besteld op tijd geleverd en boven verwachting geweldige kwaliteit

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.