Naadloze slip helaas dikke bovenrand.

Naadloze slip helaas dikke bovenrand.

Goede kwaliteit en vlotte levering!

Goede kwaliteit en vlotte levering!

Snelle,nette levering!!!

Snelle,nette levering!!!

snel en correcr

snelle, correcte levering

Goede boxers en super service

Goede boxers en super service

Snel en netjes bezorgd

Snel en netjes bezorgd. Slips zijn weinig flexibel en zitten bij de beenopeningen veel te strak

Fijne producten en goede service!

Fijne producten en goede service!

goede ervaring geen klachten

goede ervaring geen klachten

Super mooi aangesloten en uit ervaring�

Super mooi aangesloten en uit ervaring goede kwaliteit

Vreselijk

Helaas kreeg ik te maken met een vreselijke service! Wat spullen besteld, deel van de bestelling was goed, de rest paste niet ... retour zelf moeten betalen (8.70 euro), pakket teruggestuurd en van de 22 eur die ik moest terugkrijgen maar 12 eur ontvangen. Herhaaldelijk mails gestuurd, nooit geen antwoord mogen ontvangen! Schandalig als mensen je zo van je geld beroven!

pakket prima ontvangen

pakket prima ontvangen. Jammer dat je niet vooraf kunt aangeven dat het bij een afleverpunt direkt kan worden afgehaald! Scheelt een extra bezorging

Duidelijke website

Duidelijke website, zelfs nog geleverd op 31/12 om 17u30

Mooi ondergoed en zit goed

Mooi ondergoed en zit goed

Snelle levering, mooie kwaliteit

Snel en goed

Snel en goed; ondanks de feestdagen razendsnel binnen.

een vlugge levering en het ondergoed is�

een vlugge levering en het ondergoed is zeer goede kwaliteit.

Fijne bestelsite met goeie filters.

Fijne bestelsite met goeie filters. Geen bezorgkosten en snelle levering. Top!????

Goede kwaliteit en heerlijk om te�

Goede kwaliteit en heerlijk om te dragen. Ben heel tevreden ??

Maxi-slip

Prima Prijs-Kwaliteit / Verzending Vlot

Mooie spullen

Mooie spullen. Prima verpakt.

voorsluiting

voorsluiting Helaas heb ik de verkeerde slips besteld . Die ik heb ontvangen zijn zonder voorsluiting,dat was niet de bedoeling. Jammer!

Snel en goed

Snelle levering, uitstekende kwaliteit.

beter binnenstebuiten

Ik heb katoenen shorts gekocht. Helaas valt het draagcomfort tegen, door het ingenaaide elastiek aan de binnenkant. Door de shorts binnenstebuiten te dragen voelt het veel beter. Maar dat kan niet de bedoeling zijn.

Ik heb de levering niet ontvangen

Ik heb de levering niet ontvangen. Mail gestuurd naar de klantenservice, hierop geen reactie gehad.

Super ondergoed secrets...blijft goed�

Super ondergoed secrets...blijft goed op de plek zitten onder kleding en geen naden tezien door je kleding...perfect????

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.