Website is duidelijk

Website is duidelijk. Bestelling geplaatst en na enkele dagen perfect geleverd eerste maal dat ik iets kocht van Ten Cate. Vroeger Schiesser, Hanro, Abandorado enz. maar de kwaliteit overtreft deze merken.

vlotte en correcte leveringen!

vlotte en correcte leveringen!

Zeer tevreden van de producten

Zeer tevreden van de producten en de levering ook ??, zeer snel, zelfs met de drukke feestdagen

Perfect.

Perfecte levering, goed materiaal.

Super fijn ondergoed

Super fijn ondergoed. Met veel plezier uitgezocht. Maat klopt. Zit als een tweede huid .

Snelle levering na bestelling en hemd �

Snelle levering na bestelling en hemd van goede kwaliteit. Zeer tevreden. Jammer dat de artikelen niet geruild konden worden.

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd. Fijne kwaliteit een aanrader!

ondergoed

goede service en zeer goede kwaliteit

vlotte levering en producten voldoen�

vlotte levering en producten voldoen prima

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Super ondergoed en service

Super ondergoed en service, bedankt.

Ik had het steeds koud maar met het�

Ik had het steeds koud maar met het thermo ondergoed voel ik me lekker warm.

verjaardagscadeau

verjaardagscadeau voor mijn man en hij is tevreden.

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering

Prima kwaliteit,gebruik alleen maar�

Prima kwaliteit,gebruik alleen maar deze slips. Bezorging was op tijd.

Zoals altijd weer van goede kwaliteit.

Zoals altijd weer van goede kwaliteit.

Duidelijke site en doen wat ze beloven..

Duidelijke site en doen wat ze beloven..

eindelijk de juiste slip gevonden

eindelijk de juiste slip gevonden : qua vorm en qua kwaliteit

Topkwaliteit ondergoed

Topkwaliteit ondergoed. Super correcte leveringen!

Prima levering

Prima levering, vlot en in niet al te grote doos

Super blij met de mooie onderstelletjes�

Super blij met de mooie onderstelletjes vorige week via de webshop en in de winkel in Enschede voor al onze 5 kids goed geslaagt bij jullie het blijft mooi en het zit mooi super kwaliteit

Snelle en accurate levering.

Snelle en accurate levering.

heren nachthemd had kaartje eraan met�

heren nachthemd had kaartje eraan met "GIRL", opgestikte zakken, zit strak als dwangbuis, waardeloos !

Ze wil geen ander ondergoed meer aan.

Fijne broekjes van katoen met stoffen kruisje. Mijn dochter wil geen ander ondergoed meer aan. De hempjes zijn lekker lang, zodat de rug altijd goed bedekt is.

Had al ervaring met dit product

Had al ervaring met dit product, zij het in een andere kleur, ben er erg blij mee.

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.