Top service en perfecte spullen

Top service en perfecte spullen

perfect!

prima service en alles is ok

Snel besteld

Snel besteld, snel in huis!

Keurige verzending

Keurige verzending en indien nodig gratis retour! Scherpe prijzen dus gemakkelijker dan naar de winkel gaan, zeker als je weet wat je nodig hebt.

Snel bezorgd

Snel bezorgd, heerlijk warm hemd

goede service, alleen beschrijving artikel klopte niet helemaal

snelle bezorging, veel betaalopties, alleen kleur van shirt week iets af van beschrijving

Uitstekend service

Uitstekend service

Hallo Ten Cate

Hallo Ten Cate Het heeft mij veel plezier gedaan,mijn aankoop. Maar voor ik bij jullie was, was een een hele zoektocht. Pas na aankoop, weet ik het nu zeker. Alleen TEN CATE . Hoop dat jullie mij in de toekomst, me dat altijd kunnen geven. waardoor ik perfect mag leven. ( wat had ik een **** ondergoed) HAHA Lingerie groet van Yna

Ik heb deze mail al eerder geantwoord

Ik heb deze mail al eerder geantwoord Jeu Limpens

Artikel goed

Niet klant vriendelijk

Mooi product super kwaliteit

Mooi product. Super kwaliteit

Alles verliep volgens afspraak.

Alles verliep volgens afspraak.

Heel vlotte en correcte levering.

Heel vlotte en correcte levering.

Super thermo ondergoed !!

Super thermo ondergoed !!

Alles weer dik in orde

Alles weer dik in orde. Alleen die plastic knaapjes hoeven er van mij niet bij. Die kunnen veel beter in de recycling in het magazijn.

Keurig geleverd en goede prijs.

Keurig geleverd en goede prijs.

Prima, Goede kwaliteit! snelle service

Lekker warm!

Lekker warm shirt dat ook prima als gewoon t-shirt gedragen kan worden vanwege de wijde hals

Heerlijk ondergoed en super snel�

Heerlijk ondergoed en super snel geleverd!

Fijne spullen

Fijne spullen! Goede kwaliteit. Duurde een paar dagen voordat ik het pakket binnen had.

Eenvoudig te bestellen en product snel�

Eenvoudig te bestellen en product snel geleverd

De Thermo kleding is mijn favoriet van topsite Ten Cate

Perfecte kwaliteit en pasvorm??

Geen klachten

Het model is een beetje te groot�

Het model is een beetje te groot uitgekomen ..wzs niet zo te zien op foto ..eventueel afmeting opzetten van het model

Correcte levering

Correcte levering. Perfecte pasvorm.

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.