Overzichtelijke fijne webshop

Overzichtelijke webshop. Mooie producten ook van biokatoen en bamboe. Netjes en snel geleverd. Een product retour en al heel snel geld terug. 1 tipje zorg dat de maten in de omschrijving kloppen met de omschrijving op de doosjes. Regular fit op de site was loose fit op t doosje. Echter het klopte wel want er was maar 1 product in die categorie. Zeer tevreden ????

Slips

Prima kwaliteit en vlotte levering!

Wij zijn zeer te vreden over tencate�

Wij zijn zeer te vreden over tencate ondergoed

Kwaliteitsvolle producten en aangenaam�

Kwaliteitsvolle producten en aangenaam om te dragen. Bovendien correcte bediening. Ik ben zeer tevreden

Geweldige service en uitstekende�

Geweldige service en uitstekende kwaliteit.

Mooie kwaliteit, snel geleverd

Prima levering en top kwaliteit zoals�

Prima levering en top kwaliteit zoals gewoonlijk!

Keurige levering.

Keurige levering.

Thermoshirts 2stuks s,avonds besteld.

Thermoshirts 2stuks s,avonds besteld en betaald. Ander dag s,morgens deze afgeprijsd in de aanbieding. Hieromtrent gemaild maar zaken waren zaken. Ik had pech gehad. Ik besteld daar NOOIT meer.

Na een melding van mij dat ik 2 shorts�

Na een melding van mij dat ik 2 shorts te weinig had gekregen, heb ik dit nog toegestuurd gekregen. Prima service

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit. Snelle levering.

Goed product en snelle levering

Goed product en snelle levering

Snel geleverd, pasvorm super goed

Heel rustige site

Heel rustige site. Goede kwaliteit.

Vlotte afhandeling

Vlotte afhandeling. Ik ga hier zeker nog eens bestellen !

Vormeloos

Gekocht als thermokleding voor sport dochter, maar is wijd en vormeloos, dus niet geschikt.

Precies wat ik zocht

Precies wat ik zocht. Zeer tevreden!

Prima pasvorm, mooie kwaliteit,

Prima pasvorm, mooie kwaliteit. Mooie kleur blauw, het is weer eens wat anders als dat eeuwige wit en huidskleur. Ik heb er gelijk een aantal besteld.

Mooie boxers

Mooie boxers, dragen prettig, blijven tot nu toe mooi in de was

lekker comfortabel,goede kwaliteit

lekker comfortabel,goede kwaliteit

Uitstekende producten van een�

Uitstekende producten van een oerhollands bedrijf. Hier kunnen andere bedrijven wat van opsteken. Prima prijs/kwaliteit.

Mooie en kwalitatief goede producten�

Mooie en kwalitatief goede producten die snel in huis zijn!

Al jarenlang goede pasvorm.

Al jarenlang goede pasvorm.

Snelle levering van een�

Snelle levering van een kwaliteitsprodukt ??

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.