Prima service, fijne producten.

Goede kwaliteit en spoedige levering

Goede kwaliteit en spoedige levering. Een verbeterpunt zou zijn als niet elk item aan een plastic hangertje in plastic zou zijn verpakt.

Ondergoed

Zit goed zit lekker en een goede kwaliteit.

Kende deze webshop nog niet

Kende deze webshop nog niet. Prima service. Netjes verpakt. Snelle levering.

Gemakkelijk te bestellen via website

Gemakkelijk te bestellen via website. Mooie prijs. Snel geleverd.een 10!

Kwalitatief hoogstaand

Kwalitatief hoogstaand. Prima pasvorm. Zit heerlijk.

Valen ietsje kleiner uit als de anderen�

Valen ietsje kleiner uit als de anderen Die ik al jaren bij jullie bestel

Ten Cate Secrets

De slips van Ten Cate Secrets zijn super, geweldige pasvorm

Fantastische pasvorm.

Fantastische pasvorm. Ik ben zeer tevreden.

Snelle levering.

Snelle levering.

Snel en makkelijk.

Snel. Handige doos voor retour met bijgeleverd retourlabel.

topteller

topseller very good

Website is prima en afhandeling�

Website is prima en afhandeling bestelling ook. Prima kwaliteit van de bestelde spullen

Prima kwaliteit en prettig draag comfort

Prima kwaliteit en prettig draag comfort

Levering goed en snel, zoals het hoort!

Snelle levering in degelijke verpakking. Ik draag al jaren alleen boxershorts van Ten Cate, over de kwaliteit dus niets te klagen!

Top-producten

Top-producten

Onderbroekjes

De onderbroekjes per stuk verpakt zijn prachtige kwaliteit. De onderbroekjes per 2 verpakt zijn goede kwaliteit.

Goede webshop

Goede webshop, snelle levering. Goede kwaliteit ondergoed

Mooi & goede pasvorm

Mooie, goed passende bh�s voor mijn tienerdochter!

Geen bestelbevestiging en geen levering�

Geen bestelbevestiging en geen levering ontvangen! Een week geleden 117,- betaald en geen info

Prima bestelproces en kwaliteit. Ga zo door!

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit

Overzichtelijke site

Overzichtelijke site, snelle en duidelijke levering. Zeer tevreden

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.