Mijn man is er heel tevreden over.

Mijn man is er heel tevreden over.

In de beschrijving stond

In de beschrijving stond; zonder naden, maar die waren er toch wel?! Artikel nr. 30315807940

Supernetjes

Supernetjes , levering, verpakking heel tevreden

Dienstverlening en retourproces is echt�

Dienstverlening en retourproces is echt onge�venaard netjes en eenvoudig. .. heb drie keer moeten retouren om uiteindelijk de juiste maat/kleur te vinden... maar dat was gezien de eenvoud geen enkel probleem.

Uitstekende service

Uitstekende service. Retouren netjes afgehandeld

Alles prima ontvangen en mooi�

Alles prima ontvangen en mooi ondergoed??

Alles verliep voorteffelijk

Alles verliep voorteffelijk

Alles prima ontvangen en mooi�

Alles prima ontvangen en mooi ondergoed??

Heel fijn ondergoed

Heel fijn ondergoed, snelle levering en in de sale betaalbaar.

Mooi en comfortabel

Mooi ondergoed zit comfortabel en is lekker zacht.

Al het ondergoed van Ten Cate voelt�

Al het ondergoed van Ten Cate voelt heel soepel en zacht ; groot draagcomfort . Weer heb ik shorts aangeschaft omdat de vorige zo goed bevallen zijn. Heel jammer dat deze aan de bovenkant nu breed elastiek hebben i.p.v.het kleine elastische randje (super!!!!) van de oudere exemplaren.

Altijd goede kwaliteit alleen had mijn�

Altijd goede kwaliteit alleen had mijn bestelling retour gedaan omdat ik het wel erg cr�me vond.

Heerlijke helmpjes en hipsters en ook�

Heerlijke helmpjes en hipsters en ook de strings zitten goed! Draag het al lang en blijf het ook dragen??

prima kwaliteit

Ik had al broek gekocht maat L

Ik had al broek gekocht maat L. Deze toch weer kleiner. Hmmm..... dat zou niet moeten.

Prima artikel

Prima artikel. Bestel ze al jaren

Goede aankoop

Goede pasvorm, fijn materiaal

Als volslanke dame heb je last van�

Als volslanke dame heb je last van schurende bovenbenen als je rokken of jurken draagt. De lange onderbroek die ik gekocht heb is daar de perfecte oplossing voor.

Overzichtelijk

Overzichtelijk, correct en snelle levering

Goeie kwaliteit voor een redelijke prijs

Goeie kwaliteit voor een redelijke prijs

Heb tegoed bon met kortingscode

Heb tegoed bon met kortingscode, een soort �welkomst korting�, gilt alleen bij de eerste! Bestelling. Per abuis heb ik via de webpagina besteld en niet via de link in de kortingsemail. Nu weigert tenCate de korting alsnog toe te passen...�achteraf doen we dat niet� . Daarbij is duidelijk dat ik de email met kortingscode een half uur eerder binnen kreeg dat mijn bestelling is geplaatst.dit is niet klantvriendelijk, en ook voor het milieu slecht. Ik stuur nu alles terug, en bestel het opnieuw, dan wel via de � juiste link. �Een hoop gedoe wat men met een beetje goede wil makkelijk had kunnen worden opgelost. Jammer. Geen houding die me aanspreekt.

super tevreden met mijn aankoop

super tevreden met mijn aankoop

Perfect volgens afspraak geleverd

Perfect volgens afspraak geleverd

Het ondergoed met de extra lange�

Het ondergoed met de extra lange pijpjes die ik vanwege de drukplekken moet hebben zitten goed en de pijpjes kruipen niet op. Ben namelijk rolstoelgebonden met drukplekken en moest van de plastische chirurg dit soort ondergoed kopen.

duidelijker aangeven wat het product is�

duidelijker aangeven wat het product is en alles op voorraad hebben zou handig zijn.

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.