Top ondergoed,goeie kwaliteit en een�

Top ondergoed,goeie kwaliteit en een zeer goeie draagcomfort. Ook tijdens werkzaamheden draagt het bijzonder prettig en blijft alles op zijn plaats.(wat bij veel andere merken niet zo is)

Materiaal is erg prettig om te dragen�

Materiaal is erg prettig om te dragen en blijft na meerdere wasbeurten prima van pasvorm

Eindelijk ondergoed dat goed blijft�

Eindelijk ondergoed dat goed blijft zitten??

Zie mijn vorige review

Zie mijn vorige review, ben nog net zo gelukkig!

Erg comfortabel en van goede kwaliteit

Erg comfortabel en van goede kwaliteit. Levering was daarnaast ook snel, zeer tevreden!

Goede koop

Snelle levering. Goed merk Ten Cate

Op tijd bezorgd.

Op tijd bezorgd.

Super producten

Super producten maar webshop mag nog wat beter gepresenteerd zijn

heerlijke bh

heerlijke bh! was al lak op zoek naar en bh zonder met goede steun en die heb ik eindelijk gevonden! schouderbandjes ook heerlijk zacht. wel een maatje kleiner nemen wat ze vallen redelijk groot uit zowel de cupmaat als de omvang

Goede kwaliteit hemden

Goede kwaliteit hemden, zijn ook de perfecte kleur!

Best tevrede van de vlugge besteling

Best tevrede van de vlugge besteling.Maar heb per vergissing een verkeerde maat besteld.Kan ik een omruiling doen? Groetjes monique

Het is een fijne slip alleen de�

Het is een fijne slip alleen de elastieken band in de taille en rond de benen vind ik niet prettig. Deze is ook duidelijk zichtbaar onder kleding en is niet van prettig materiaal gemaakt. Deze band is te smal waardoor hij wat snijdt in de huid. Erg jammer

Op en top.

Mooie materialen, goed passend en prima levering!

Mooie kwaliteit naadloze onderbroekje

Mooie kwaliteit naadloze onderbroekje, mijn dochter wil alleen maar deze aan omdat hier de naden niet voelbaar van zijn

Hele snelle levering ??

Hele snelle levering ??

Overzichtelijke website en snelle�

Overzichtelijke website en snelle levering. Gewoon top!!

Top product

Snelle levering, uitstekend verpakt. Uitmuntende kwaliteit

Prima bestelling en levering!

Prima bestelling en levering!

Perfecte service

Perfecte service

Nette en snelle levering

Nette en snelle levering

Passend

Eindelijk, na aankoop van alle soorten ondergoed en steeds niet iets kunnen vinden wat mij bevalt, niet aansluitend genoeg, flodderig na een paar uur dragen, na een wasbeurt Al helemaal geen pasvorm meer, te duur voor de geleverde kwaliteit, enz. Heb ik de Ten Cate basic en fine gevonden, precies wat ik wil vooral de fine die nog iets elastischer is dan de basic bevalt mij erg goed, sluit perfect aan, draagt prettig en voor mij belangrijk hij blijft in vorm ook na wasbeurten!!!

Snelle levering en top kwaliteit�

Snelle levering en top kwaliteit ondermode

Gewoon goed??

Gewoon goed??

prima snel in huis

prima snel in huis

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.