Taille slips

Taille slips zijn van goede kwaliteit en mooi dun elastisch katoenen weefsel. Vallen wel groot

Overzichtelijke shops, makkelijk bestellen.

Ten Cate heeft zijn productlijn in overzichtelijke delen onderverdeeld over verschillende sites en de daarbij behorende shops. De kwaliteit is zoals je mag verwachten. Verzenden is gratis vanaf 20 euro, achteraf betalen is mogelijk. Tot slot word ook retour gefaciliteerd, retour sticker en formulier, maar gelukkig nog niet nodig gehad.

ondergoed perfect

Service goed, bestelling snel, ondergoed perfect, sluit mooi aan, voelt heerlijk!

De secrets serie is invisible onder kleding

Zeer fijn om de secrets serie te dragen. Invisible met fijne randjes die alles op zijn plaats houden. Makkelijk te wassen en zijn zo droog. Mooi onder alle kleding. Je ziet geen aftekeningen onder kleding

Goede pasvorm en fijne stof. Aanrader!

Goede pasvorm en fijne stof. Prima draagcomfort dus, zoals ik gewend ben van de producten van Ten Cate.

Mijn dochter is er heel blij mee

Mijn dochter is er heel blij mee, al de tweede keer hier ondergoed gekocht. Tiener bh en nu ook boxers en hipsters. Superblij!

Makkelijk te bestellen en snelle�

Makkelijk te bestellen en snelle levering. Product bevalt ook prima

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit. Correcte prijs. Snelle levering.

Snelle levering. Mooi ingepakt.

Zeer tevreden en blije puber

Mijn dochter heeft iets meer body dan meisjes van haar leeftijd, wat het niet makkelijk maakte goed ondergoed te vinden. Hetgeen wij hier gekocht hebben past perfect, zit soepel en blijft mooi. Het geld echt waard

Foute levering en dan...

Na verkeerd ontvangen product te hebben geretourneerd werd niet de juiste bestelling geleverd maar kreeg ik mijn geld terug. Vreemde gang van zaken

Fijn zonder labels

Voor mijn zoon die altijd last van labeltjes heeft zijn deze onderbroeken heel fijn! Ook goede pasvorm en fijne stof. Ik twijfelde wel even tussen 2 maten en heb uiteindelijk de grootste gekozen, dat was voor mijn zoon ook de beste keuze, hij is er erg blij mee. Ze waren ook snel binnen.

Keurige service

Keurige service, heel betrouwbaar! Alhoewel het jammer is dat artikelen niet kunnen worden geruild wanneer deze eenmaal zijn betaald, verloopt de afwikkeling van de retour storting van het geld keurig en vlot. Aan de telefoon werd ik heel sympathiek te woord gestaan en ook een geschreven (niet geautomatiseerde) e-mail of de tweede zending in goede orde was gearriveerd wordt zeer op prijs gesteld!

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, snel geleverd.

Goeie kwalteit

Goeie kwaliteit

Tevreden klant!

Snelle levering. Kwaliteitsproduct!!!

Heerlijke broekjes

Heerlijke broekjes, je voelt ze niet en ziet ze niet !

Gewoon:kwaliteit!

Gewoon:kwaliteit!

Snel in huis en heel fijn ondergoed

Snel in huis en heel fijn ondergoed

Fijn draag comfort

Snelle levering, netjes verpakt, duidelijke doosjes wat erin zit, en een kaartje erbij met meerdere items van de basics. Fijn draagcomfort!

Snelle levering!

Snelle levering!

een tevreden klant

prima kwaliteit, goede communicatie.

Ontzettend fijn materiaal

Ontzettend fijn materiaal. Mijn dochter draagt alleen maar Ten Cate. Mooie pasvorm. Via de site besteld en meteen in huis. Ook retouren worden prima afgehandeld. Heel tevreden dus.

Het artikel is goed van kwaliteit en is�

Het artikel is goed van kwaliteit en is binnen een dag geleverd.

Zeer aangenaam om te dragen en goede�

Zeer aangenaam om te dragen en goede pasvorm

Morseltoven 12

7621HB Borne

0800 836 22 83

Over Ten Cate

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne. Geschiedenis Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen. Duurzaam We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces. Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar. Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker. Familie We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.